Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Semasi Yücel yeniden CHP Merkez İlçe Başkanı

SİYASET 21.12.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Semasi Yücel yeniden CHP Merkez İlçe Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri merkez ilçe kongresi ile sürdü.
NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri merkez ilçe kongresi ile sürdü.   Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılan CHP Merkez İlçe Kongresine Parti Meclis Üyesi Müslüm Sarı’nın yanı sıra, İl Başkanı Kamil Gülmez, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, ilçe başkanları ve Partililer katıldı.   Kongrede blok liste ile oy kullanılmasının kabul edilmesinin ardından Merkez ilçe başkanlığının faaliyet ve bütçe raporları da onaylandı.   Tek liste halinde kongreye giren ve yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Semasi Yücel, genç bir yönetim oluşturduklarını belirtirken, “Partimizin iktidara yürüdüğü bu günlerde birbirimize daha iyi bağlanmamız ve daha iyi çalışmamız gerekiyor. Genç bir yönetim kurulu oluşturduk. Daha güzel şeyler yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.   İl Başkanı Kamil Gülmez’in divan başkanlığı yaptığı ilçe kongresinde göreve yeniden seçilen Semasi Yücel’in listesinde; Necla Akpınar, Kemal Altındal, Demet Altay, Necdet Aşıcı, Seyfi Ali Bayraktar, Muhyettin Erdem, Dilşat Ertaş, Türker Güney, Hakan Karakaya, Sercan Kulaçlı, Ekrem Onuk, Utkucan Saygılı, Tutku Buse Tok, Mehmet Ulusoy, Penbe Yazıcı ve Buket Başak Varol isimleri yer aldı.  
Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri merkez ilçe kongresi ile sürdü.

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri merkez ilçe kongresi ile sürdü.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılan CHP Merkez İlçe Kongresine Parti Meclis Üyesi Müslüm Sarı’nın yanı sıra, İl Başkanı Kamil Gülmez, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, ilçe başkanları ve Partililer katıldı.

 

Kongrede blok liste ile oy kullanılmasının kabul edilmesinin ardından Merkez ilçe başkanlığının faaliyet ve bütçe raporları da onaylandı.

 

Tek liste halinde kongreye giren ve yeniden Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Semasi Yücel, genç bir yönetim oluşturduklarını belirtirken, “Partimizin iktidara yürüdüğü bu günlerde birbirimize daha iyi bağlanmamız ve daha iyi çalışmamız gerekiyor. Genç bir yönetim kurulu oluşturduk. Daha güzel şeyler yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

İl Başkanı Kamil Gülmez’in divan başkanlığı yaptığı ilçe kongresinde göreve yeniden seçilen Semasi Yücel’in listesinde; Necla Akpınar, Kemal Altındal, Demet Altay, Necdet Aşıcı, Seyfi Ali Bayraktar, Muhyettin Erdem, Dilşat Ertaş, Türker Güney, Hakan Karakaya, Sercan Kulaçlı, Ekrem Onuk, Utkucan Saygılı, Tutku Buse Tok, Mehmet Ulusoy, Penbe Yazıcı ve Buket Başak Varol isimleri yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.