Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Semerkand Buhara Derneği 15 Temmuz’u unutturmayacak

NEVŞEHİR 15.07.2019 - 10:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Semerkand Buhara Derneği 15 Temmuz’u unutturmayacak

Dernek Başkanı Ahmet Feralan, “15 Temmuz 2016’da bir milletin ülkeyi işgalcilere, hainlere teslim etmemek için nasıl şehadete koştuğunu, nasıl destan yazdığını unutmamak,15 Temmuz’u unutturmamak için dernek olarak hafta boyunca bir dizi etkinlikler yapacağız.
NEVŞEHİR(MHA) Dernek Başkanı Ahmet Feralan, “15 Temmuz 2016’da bir milletin ülkeyi işgalcilere, hainlere teslim etmemek için nasıl şehadete koştuğunu, nasıl destan yazdığını unutmamak,15 Temmuz’u unutturmamak için dernek olarak hafta boyunca bir dizi etkinlikler yapacağız.  Şöyle ki 15 Temmuz akşamı diriliş meydanına yapılacak yürüyüşle tüm üyelerimizle birlikte Diriliş Meydanındaki programa katılacağız. 2016 Temmuz akşamlarında nöbet tutuğumuz yerde tekrar buluşup herkese gece boyunca yine çay servisi yapıp ikramlarda bulunacağız. Hafta boyunca şehitlerimiz için derneğimiz de icra edilecek Kuran tilaveti ile birlikte bir aydır üyelerimizin tüm şehitlerimiz için okuduğu hatmi şerifleri 19 Temmuz Cuma namazı öncesi Ali bey camiinde okunacak mevlidi şerif ile birlikte hatim duaları yapılarak sevapları tarih boyunca ve 15 Temmuzda Allah için, vatan, millet ve tüm manevi değerlerimiz için canlarını feda etmiş şehitlerimize ve yaralanan gazilerimize hediye edilecektir. Ali Bey camii Cuma namazı çıkışında bal şerbeti ikram edilerek şehitlerimiz yad edilecek. O karanlık geceyi cesaretiyle aydınlatan Şehit ve gazilerimizi Semerkand mensupları olarak rahmet ve minnetle anıyor ve Allah Celle Celalehudan cennette bizleri de onlarla buluşturmasını arzu ediyor ve dua ediyoruz. Allah için vatan ve millet için candan geçenlere selam olsun” dedi.
Dernek Başkanı Ahmet Feralan, “15 Temmuz 2016’da bir milletin ülkeyi işgalcilere, hainlere teslim etmemek için nasıl şehadete koştuğunu, nasıl destan yazdığını unutmamak,15 Temmuz’u unutturmamak için dernek olarak hafta boyunca bir dizi etkinlikler yapacağız.

NEVŞEHİR(MHA) Dernek Başkanı Ahmet Feralan, “15 Temmuz 2016’da bir milletin ülkeyi işgalcilere, hainlere teslim etmemek için nasıl şehadete koştuğunu, nasıl destan yazdığını unutmamak,15 Temmuz’u unutturmamak için dernek olarak hafta boyunca bir dizi etkinlikler yapacağız. 

Şöyle ki 15 Temmuz akşamı diriliş meydanına yapılacak yürüyüşle tüm üyelerimizle birlikte Diriliş Meydanındaki programa katılacağız. 2016 Temmuz akşamlarında nöbet tutuğumuz yerde tekrar buluşup herkese gece boyunca yine çay servisi yapıp ikramlarda bulunacağız. Hafta boyunca şehitlerimiz için derneğimiz de icra edilecek Kuran tilaveti ile birlikte bir aydır üyelerimizin tüm şehitlerimiz için okuduğu hatmi şerifleri 19 Temmuz Cuma namazı öncesi Ali bey camiinde okunacak mevlidi şerif ile birlikte hatim duaları yapılarak sevapları tarih boyunca ve 15 Temmuzda Allah için, vatan, millet ve tüm manevi değerlerimiz için canlarını feda etmiş şehitlerimize ve yaralanan gazilerimize hediye edilecektir. Ali Bey camii Cuma namazı çıkışında bal şerbeti ikram edilerek şehitlerimiz yad edilecek. O karanlık geceyi cesaretiyle aydınlatan Şehit ve gazilerimizi Semerkand mensupları olarak rahmet ve minnetle anıyor ve Allah Celle Celalehudan cennette bizleri de onlarla buluşturmasını arzu ediyor ve dua ediyoruz. Allah için vatan ve millet için candan geçenlere selam olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.