Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şemsiyeleri Hazırlayın, Nevşehir'e Yağışlı Hava Geliyor

GÜNCEL 27.11.2017 - 08:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şemsiyeleri Hazırlayın, Nevşehir'e Yağışlı Hava Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de yarın ve Çarşamba günü yağmurlu hava bekleniyor.
  Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin edilirken gün boyunca parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.   Nevşehir’de 28 Kasım Salı günü ise günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 8 derece olarak tahmin edilirken yağmurlu bir hava bekleniyor.   29 Kasım Çarşamba günü de yağışlı havanın devam edeceği Nevşehir’de günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 7 derece olması tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de yarın ve Çarşamba günü yağmurlu hava bekleniyor.

 

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de bugün en düşük hava sıcaklığı 2 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olması tahmin edilirken gün boyunca parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

 

Nevşehir’de 28 Kasım Salı günü ise günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece en yüksek hava sıcaklığı 8 derece olarak tahmin edilirken yağmurlu bir hava bekleniyor.

 

29 Kasım Çarşamba günü de yağışlı havanın devam edeceği Nevşehir’de günün en düşük hava sıcaklığı 5 derece, en yüksek hava sıcaklığının ise 7 derece olması tahmin ediliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.