MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sendikalarda Üye Geçişlerinde Tuhaflıklar Var mı ?

EĞİTİM 17.05.2017 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sendikalarda Üye Geçişlerinde Tuhaflıklar Var mı ?

Devlet FETÖ ile mücadelesine ara vermeden devam ederken, STK´ların da vakit kaybetmeden bağırsaklarını temizlemeleri bekleniyor. Gözler ise muhafazakar kimlikleri ile öne çıkan Eğitim Bir ve Türk Eğitim sen´in üzerinde.
Devlet FETÖ ile mücadelesine ara vermeden devam ederken, STK´ların da vakit kaybetmeden bağırsaklarını temizlemeleri bekleniyor. Gözler ise muhafazakar kimlikleri ile öne çıkan Eğitim Bir ve Türk Eğitim sen´in üzerinde.   Özellikle bu iki sendikaya karşı FETÖ´nün 2014 ve 2015 yılları içerisinde huruç harekatı gerçekleştirdiği ve sendikalara sızdığı iddia edilmekte.Bu İKİ SENDİKANIN 2014 ve 2015 yıllarındaki kendi aralarındaki ÜYE GEÇİŞLERİNİ inceleyip ASKIYA almaları bekleniyor.   Aksi takdirde ilerde ortaya çıkabilecek olumsuzluklardan sorumlu olacakları belirtiliyor.   Devletin Milli Güvenliğini tehdit eden ve Dış İstihbarat servislerine hizmet eden FETÖ yapılanmasının STK´larda ne denli etkin olduğu merak ediliyor.   Nevşehir´de ise özellikle 2014 ve 2015 yıllarının tamamında FETÖ´nün etkin  isimlerinden başında bulunduğu bir ekibin “EĞİTİMCİLER DERNEĞİ´nde ve Lara Kolejinde” özel toplantılar düzenleyerek İKİ sendikaya sızma girişimini organize ettikleri bilgilerine ulaşıldı. Bu sızmalarda halen sendikaların içinde olan Kiriptocuların bir çok günahı olmayan öğretmenleri FETÖ'cü olarak açığa aldırıp gerçek FETÖ'cüleri ise bunlarda sıkıntı yok diye sahip çıktığı iddia ediliyor.    Milliyetçi Muhafazakar bir çizgide olan TÜRK EĞİTİM SEN´e sızmayı amaçlayan PARALEL YAPI´nın, “EĞİTİMCİLER DERNEĞİNDE” günlerce toplantı yaparak, TÜRK EĞİTİM SEN´e el atmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.   TÜRK EĞİTİM SEN üyelerinden bazılarını istifa ettirme yoluna giden PARALEL YAPI, bunlara idarecilik vaadleri ile sendikadan istifa ettirilip başka bir sendikaya geçmelerinin sağlamaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.   Bir taşla iki kuş vurma amacıyla Türk Eğitim Sen´den istifa ettirilip Eğitim Bir Sen´e geçmeleri ayarlanan isimlerden bazılarının 2014 yılında yapılan Okul İdarecileri görevlendirmelerinde sızmalara dahil edildikleri iddia edilmekte.   İdareci görevlendirmeleri sırasında istifa edenlerin titizlikle incelenmesi gerektiğini ifade eden TÜRK EĞİTİM SEN ve EĞİTİM BİR SEN kaynakları, bu isimlerin MEBBİS kayıtlarında belli olduğu ve bu geçişlerin mercek altına alınması sonrasında çok önemli çıplak gerçeklerin ortaya çıkacağını belirtmekteler.   Devletin güvenliğini tehdit eden bu unsurların temizlenmesi yönünde acilen Türk Eğitim Sen ile Eğitim Bir Sen´in 2014 ve 2015 yıllarını kapsayan dönemdeki üye geçişleri ve üye hareketliliklerini mercek altına almaları bekleniyor.   Bu incelemeden kaçınılması durumunda olası “KRİPTOLARIN” ilerde açığa çıkması durumunda mevcut iki sendikanın zan altında kalmaması için bir komisyon kurarak 2014-2015 yıllarına ait evrakları ve MEBBİS Sendika kayıtlarını incelemelerinin zaruret olduğu vurgulanıyor.  
Devlet FETÖ ile mücadelesine ara vermeden devam ederken, STK´ların da vakit kaybetmeden bağırsaklarını temizlemeleri bekleniyor. Gözler ise muhafazakar kimlikleri ile öne çıkan Eğitim Bir ve Türk Eğitim sen´in üzerinde.

Devlet FETÖ ile mücadelesine ara vermeden devam ederken, STK´ların da vakit kaybetmeden bağırsaklarını temizlemeleri bekleniyor. Gözler ise muhafazakar kimlikleri ile öne çıkan Eğitim Bir ve Türk Eğitim sen´in üzerinde.

 

Özellikle bu iki sendikaya karşı FETÖ´nün 2014 ve 2015 yılları içerisinde huruç harekatı gerçekleştirdiği ve sendikalara sızdığı iddia edilmekte.Bu İKİ SENDİKANIN 2014 ve 2015 yıllarındaki kendi aralarındaki ÜYE GEÇİŞLERİNİ inceleyip ASKIYA almaları bekleniyor.

 

Aksi takdirde ilerde ortaya çıkabilecek olumsuzluklardan sorumlu olacakları belirtiliyor.

 

Devletin Milli Güvenliğini tehdit eden ve Dış İstihbarat servislerine hizmet eden FETÖ yapılanmasının STK´larda ne denli etkin olduğu merak ediliyor.

 

Nevşehir´de ise özellikle 2014 ve 2015 yıllarının tamamında FETÖ´nün etkin  isimlerinden başında bulunduğu bir ekibin “EĞİTİMCİLER DERNEĞİ´nde ve Lara Kolejinde” özel toplantılar düzenleyerek İKİ sendikaya sızma girişimini organize ettikleri bilgilerine ulaşıldı. Bu sızmalarda halen sendikaların içinde olan Kiriptocuların bir çok günahı olmayan öğretmenleri FETÖ'cü olarak açığa aldırıp gerçek FETÖ'cüleri ise bunlarda sıkıntı yok diye sahip çıktığı iddia ediliyor. 

 

Milliyetçi Muhafazakar bir çizgide olan TÜRK EĞİTİM SEN´e sızmayı amaçlayan PARALEL YAPI´nın, “EĞİTİMCİLER DERNEĞİNDE” günlerce toplantı yaparak, TÜRK EĞİTİM SEN´e el atmaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.

 

TÜRK EĞİTİM SEN üyelerinden bazılarını istifa ettirme yoluna giden PARALEL YAPI, bunlara idarecilik vaadleri ile sendikadan istifa ettirilip başka bir sendikaya geçmelerinin sağlamaya çalıştıkları bilgisine ulaşıldı.

 

Bir taşla iki kuş vurma amacıyla Türk Eğitim Sen´den istifa ettirilip Eğitim Bir Sen´e geçmeleri ayarlanan isimlerden bazılarının 2014 yılında yapılan Okul İdarecileri görevlendirmelerinde sızmalara dahil edildikleri iddia edilmekte.

 

İdareci görevlendirmeleri sırasında istifa edenlerin titizlikle incelenmesi gerektiğini ifade eden TÜRK EĞİTİM SEN ve EĞİTİM BİR SEN kaynakları, bu isimlerin MEBBİS kayıtlarında belli olduğu ve bu geçişlerin mercek altına alınması sonrasında çok önemli çıplak gerçeklerin ortaya çıkacağını belirtmekteler.

 

Devletin güvenliğini tehdit eden bu unsurların temizlenmesi yönünde acilen Türk Eğitim Sen ile Eğitim Bir Sen´in 2014 ve 2015 yıllarını kapsayan dönemdeki üye geçişleri ve üye hareketliliklerini mercek altına almaları bekleniyor.

 

Bu incelemeden kaçınılması durumunda olası “KRİPTOLARIN” ilerde açığa çıkması durumunda mevcut iki sendikanın zan altında kalmaması için bir komisyon kurarak 2014-2015 yıllarına ait evrakları ve MEBBİS Sendika kayıtlarını incelemelerinin zaruret olduğu vurgulanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.