MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Serdal Pala AK Partiden Resmi Başvurusunu Yaptı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2013 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Serdal Pala AK Partiden Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti’de 1 Ekim 2013 tarihinde başlayan aday adaylık başvuruları devam ediyor. Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi için Belediye Başkan Aday Adaylığını ise İlçe Başkanı Serdal Pala açıkladı. Serdal Pala, resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a teslim etti. AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Derinkuyu Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Serdal Pala’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, kendisine bu süreçte başarılar diledi.
AK Parti’de 1 Ekim 2013 tarihinde başlayan aday adaylık başvuruları devam ediyor. Nevşehir’in Derinkuyu İlçesi için Belediye Başkan Aday Adaylığını ise İlçe Başkanı Serdal Pala açıkladı. Serdal Pala, resmi başvurusunu AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a teslim etti.
AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Derinkuyu Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapan Serdal Pala’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, kendisine bu süreçte başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.