Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sevilen sanatçı Kürşat, bu akşam Ramazan etkinliklerinde

NEVŞEHİR 01.06.2019 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sevilen sanatçı Kürşat, bu akşam Ramazan etkinliklerinde

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde bu akşam ünlü sanatçı Kürşat yer alacak.
  Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde bu akşam ünlü sanatçı Kürşat yer alacak. İftar sonrasında Nevşehirlilerle buluşacak olan Kürşat, seslendireceği türkülerle duygu dolu anlar yaşatacak.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri, akşam Saat: 18.00’dan itibaren çocuklara yönelik programlarla başlayacak. Sahnelenecek Hacivat-Karagöz ve Meddah gösterisinin yanı sıra şişme oyun parkında çocuklar eğlenceli vakit geçirecekler.   İftar saatinde ise Nevşehirlilerin buluşma yeri yine Nevşehir Belediyesi iftar çadırı olacak. Özel olarak kurulan ve her akşam yaklaşık 2 bin kişinin katılacağı iftar çadırında eller hep birlikte semaya açılarak dualarla oruçlar açılacak.   İftar sonrasında ise Nevşehirlilerin büyük ilgi göstermelerinin beklendiği Kürşat konseri yer alacak. Kanal 7 ekranlarında sunduğu ‘Gündüz Gece’ adlı programla büyük beğeni toplayan, sevilen sanatçı Kürşat, konserinde Nevşehir ve kahramanlık türkülerini seslendirecek.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, birlik, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığı mübarek Ramazan Ayı'nı coşku ile yaşamak, Ramazan geleneklerimizi canlandırmak, Ramazan'ın manevi iklimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek Ramazan Etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.   ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK   Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde bu akşam ünlü sanatçı Kürşat yer alacak.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde bu akşam ünlü sanatçı Kürşat yer alacak. İftar sonrasında Nevşehirlilerle buluşacak olan Kürşat, seslendireceği türkülerle duygu dolu anlar yaşatacak.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri, akşam Saat: 18.00’dan itibaren çocuklara yönelik programlarla başlayacak. Sahnelenecek Hacivat-Karagöz ve Meddah gösterisinin yanı sıra şişme oyun parkında çocuklar eğlenceli vakit geçirecekler.

 

İftar saatinde ise Nevşehirlilerin buluşma yeri yine Nevşehir Belediyesi iftar çadırı olacak. Özel olarak kurulan ve her akşam yaklaşık 2 bin kişinin katılacağı iftar çadırında eller hep birlikte semaya açılarak dualarla oruçlar açılacak.

 

İftar sonrasında ise Nevşehirlilerin büyük ilgi göstermelerinin beklendiği Kürşat konseri yer alacak. Kanal 7 ekranlarında sunduğu ‘Gündüz Gece’ adlı programla büyük beğeni toplayan, sevilen sanatçı Kürşat, konserinde Nevşehir ve kahramanlık türkülerini seslendirecek.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, birlik, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığı mübarek Ramazan Ayı'nı coşku ile yaşamak, Ramazan geleneklerimizi canlandırmak, Ramazan'ın manevi iklimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek Ramazan Etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

 

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

 

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.