Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sevimli Dostlar Tiyatrosu Ürgüp'te Çocuklarla Buluşacak

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2017 - 17:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sevimli Dostlar Tiyatrosu Ürgüp'te Çocuklarla Buluşacak

Çocukların beğeniyle izlediği Tiyatro Manço'nun sahnelediği "Sevimli Dostlar" adlı Tiyatro oyunu Ürgüplü çocuklarla buluşacak.
  Sevimli Dostlar - Kayıp Kovan çocuk tiyatrosu Türkiye Turnesi kapsamında Ürgüp'e geliyor.   Bu güzel oyunu ayağınıza getiren Tiyatro Manço 2 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 17:30'da ve 19:30'da 2 seans halinde çocuklar için gösteri yapacak.   Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde sahnelenecek çocuk oyununun biletleri ise salon girişinde satılacak.   Bilet fiyatları yetişkin için 15 TL'den 6 Yaş üstü çocuklar 10 TL'den 6 Yaş Altı çocukların ücretsiz olduğu, yanlarında velisi ile alınacağı belirtildi.
Çocukların beğeniyle izlediği Tiyatro Manço'nun sahnelediği "Sevimli Dostlar" adlı Tiyatro oyunu Ürgüplü çocuklarla buluşacak.

 

Sevimli Dostlar - Kayıp Kovan çocuk tiyatrosu Türkiye Turnesi kapsamında Ürgüp'e geliyor.

 

Bu güzel oyunu ayağınıza getiren Tiyatro Manço 2 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 17:30'da ve 19:30'da 2 seans halinde çocuklar için gösteri yapacak.

 

Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde sahnelenecek çocuk oyununun biletleri ise salon girişinde satılacak.

 

Bilet fiyatları yetişkin için 15 TL'den 6 Yaş üstü çocuklar 10 TL'den 6 Yaş Altı çocukların ücretsiz olduğu, yanlarında velisi ile alınacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.