Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sezaryen Doğum Oranı Düşük Hastane ve Doktor Ödüllendirildi

SAĞLIK 04.05.2018 - 18:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sezaryen Doğum Oranı Düşük Hastane ve Doktor Ödüllendirildi

Nevşehir’de sezaryen doğum oranları düşük olan Nevşehir Devlet Hastanesin de görevli doktora başarı belgesi verildi.
  Sağlık Bakanlığının 2014-2017 stratejik planında belirlenen 'Sezaryen, Anne, Bebek Eylem Planı' kapsamında sağlıklı nesiller için anne, çocuk ve ergen sağlığını korumak ve geliştirmek, anne ve çocuk sağlığı hizmetlerinde standardizasyonu sağlamak, hizmet kalitesini ve sunumunu iyileştirmek, hizmetlerin etkin kullanımını arttırmak amacıyla, anne ve bebek açısından daha sağlıklı olan normal doğum oranının arttırılması ve mecbur kalmadıkça sezaryen doğuma başvurulmaması için çalışmalar yürütülmeye devam ediyor.   Söz konusu eylem planında, normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek olan hekimlere başarı belgesi verilmesi kararlaştırıldı. Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan ve 2017 yıllı içerisinde normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman doktoruna başarı belgesi verdi.   Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayça Peker ‘e 2017 yılında Nevşehir İlinde “Primer Sezaryen Oranı” En düşük hekim olarak belirlendi.   Nevşehir Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başarı belgesi verilmesi kararlaştırıldı.İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, makam odasında, Op. Dr. Ayça Peker’e göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Etti ve Başarı Belgesini takdim etti.
Nevşehir’de sezaryen doğum oranları düşük olan Nevşehir Devlet Hastanesin de görevli doktora başarı belgesi verildi.

 

Sağlık Bakanlığının 2014-2017 stratejik planında belirlenen 'Sezaryen, Anne, Bebek Eylem Planı' kapsamında sağlıklı nesiller için anne, çocuk ve ergen sağlığını korumak ve geliştirmek, anne ve çocuk sağlığı hizmetlerinde standardizasyonu sağlamak, hizmet kalitesini ve sunumunu iyileştirmek, hizmetlerin etkin kullanımını arttırmak amacıyla, anne ve bebek açısından daha sağlıklı olan normal doğum oranının arttırılması ve mecbur kalmadıkça sezaryen doğuma başvurulmaması için çalışmalar yürütülmeye devam ediyor.

 

Söz konusu eylem planında, normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek olan hekimlere başarı belgesi verilmesi kararlaştırıldı. Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan ve 2017 yıllı içerisinde normal yolla doğum yaptırma oranı yüksek olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman doktoruna başarı belgesi verdi.

 

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayça Peker ‘e 2017 yılında Nevşehir İlinde “Primer Sezaryen Oranı” En düşük hekim olarak belirlendi.

 

Nevşehir Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başarı belgesi verilmesi kararlaştırıldı.İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, makam odasında, Op. Dr. Ayça Peker’e göstermiş olduğu üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Etti ve Başarı Belgesini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.