Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şiddet mağduru kadınlara önemli bilgilendirme

NEVŞEHİR 02.01.2020 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Şiddet mağduru kadınlara önemli bilgilendirme

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü özellikle şiddet mağduru kadınlara yönelik KADES, Kadın Destek Uygulaması bilgilendirmesinde bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Emniyet Müdürlüğü özellikle şiddet mağduru kadınlara yönelik KADES, Kadın Destek Uygulaması bilgilendirmesinde bulundu.   Kadına yönelik risk ve tehdit unsuru oluşturabilecek durumların önüne geçilebilmesi için Emniyet Genel Müdürlüğünün teknik imkân ve kapasitesi en üst seviyede kullanılarak geliştirilen KADIN DESTEK kısacası KADES Uygulaması hayata geçirildi.   Akıllı telefon kullanıcısı bir kadının, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından indireceği “Kadın Destek Uygulamasını (KADES)”, T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasında EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine en yakın ekip veya devriyenin sevk edilerek olaya müdahalesi sağlanacak.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü özellikle şiddet mağduru kadınlara yönelik KADES, Kadın Destek Uygulaması bilgilendirmesinde bulundu.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Emniyet Müdürlüğü özellikle şiddet mağduru kadınlara yönelik KADES, Kadın Destek Uygulaması bilgilendirmesinde bulundu.

 

Kadına yönelik risk ve tehdit unsuru oluşturabilecek durumların önüne geçilebilmesi için Emniyet Genel Müdürlüğünün teknik imkân ve kapasitesi en üst seviyede kullanılarak geliştirilen KADIN DESTEK kısacası KADES Uygulaması hayata geçirildi.

 

Akıllı telefon kullanıcısı bir kadının, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından indireceği “Kadın Destek Uygulamasını (KADES)”, T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasında EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine en yakın ekip veya devriyenin sevk edilerek olaya müdahalesi sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.