Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şimdi Moda Ak Parti Grup Toplantıları

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2013 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şimdi Moda Ak Parti Grup Toplantıları

Aday adaylarından Reklam Kokan Hareketler 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde Ak Parti'den aday adayı olanlar şimdi Ankara'yı mekan ettiler. Her hafta salı günleri gerçekleştirilen AK Parti grup toplantılarına hal böyle olunca belediye başkan aday adayları akınına uğruyor. İşte bunlardan bir örnek. Daha önce bir internet kafe de masa üstü resmi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yaparak fotoğraf pozu veren Ürgüp Belediyesi Aday Adayı Ömer Nair şimdi ise günün modası olan AK Parti Grup toplantısına katılarak burada poz veriyor.  Bakalım bu tarz reklam çalışması yapan aday adayları AK Parti'den aday olabilecekler mi hep birlikte göreceğiz. 
Aday adaylarından Reklam Kokan Hareketler
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri öncesinde Ak Parti'den aday adayı olanlar şimdi Ankara'yı mekan ettiler. Her hafta salı günleri gerçekleştirilen AK Parti grup toplantılarına hal böyle olunca belediye başkan aday adayları akınına uğruyor. İşte bunlardan bir örnek. Daha önce bir internet kafe de masa üstü resmi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yaparak fotoğraf pozu veren Ürgüp Belediyesi Aday Adayı Ömer Nair şimdi ise günün modası olan AK Parti Grup toplantısına katılarak burada poz veriyor. 
Bakalım bu tarz reklam çalışması yapan aday adayları AK Parti'den aday olabilecekler mi hep birlikte göreceğiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.