Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sıradışı Muhtar Adayı Büyük İlgi Topluyor

GÜNCEL 02.06.2017 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sıradışı Muhtar Adayı Büyük İlgi Topluyor

Yeni Mahallede yapılacak olan muhtarlık seçimi öncesinde muhtar adaylarından Osman Olgaç Pazar günü yapılacak olan seçim öncesinde büyük ilgi topladı.
  4 Haziran Pazar günü Yeni Mahallede yapılacak olan Muhtarlık seçim öncesinde 14 muhtar adayının da seçim çalışmaları kıyasıya devam ediyor. Yeni Mahallede en dikkat çeken muhtar adayının ise Osman Olgaç olması dikkatlerden kaçmazken muhtar adayı Olgaç mahalle seçmenlerine bilboardlar ve seçim arabasıyla ulaşmaya çalışıyor. Muhtar adayı Osman Olgaç bilboardlarda seçim kampanyasını “Kadına Şiddete Hayır” sloganı ile yürütmesi kadın seçmenlerden büyük oy alması bekleniyor. Muhtar adayı Olgaç tüm bunlarla da yetinmeyim 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimde seçim arabası ile gezerek mahalle sakinlerinden oy talep etmesi ise adeta genel seçim havasını estirdi. Kendi aracına “ 15 Temmuz Tatbikat Komutanı” yazısı asarak gezen muhtar adayı Olgaç’ın seçimin son anına kadar mücadelesinin devam edeceği öğrenildi. 
Yeni Mahallede yapılacak olan muhtarlık seçimi öncesinde muhtar adaylarından Osman Olgaç Pazar günü yapılacak olan seçim öncesinde büyük ilgi topladı.

 

4 Haziran Pazar günü Yeni Mahallede yapılacak olan Muhtarlık seçim öncesinde 14 muhtar adayının da seçim çalışmaları kıyasıya devam ediyor. Yeni Mahallede en dikkat çeken muhtar adayının ise Osman Olgaç olması dikkatlerden kaçmazken muhtar adayı Olgaç mahalle seçmenlerine bilboardlar ve seçim arabasıyla ulaşmaya çalışıyor. Muhtar adayı Osman Olgaç bilboardlarda seçim kampanyasını “Kadına Şiddete Hayır” sloganı ile yürütmesi kadın seçmenlerden büyük oy alması bekleniyor.

Muhtar adayı Olgaç tüm bunlarla da yetinmeyim 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimde seçim arabası ile gezerek mahalle sakinlerinden oy talep etmesi ise adeta genel seçim havasını estirdi. Kendi aracına “ 15 Temmuz Tatbikat Komutanı” yazısı asarak gezen muhtar adayı Olgaç’ın seçimin son anına kadar mücadelesinin devam edeceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.