Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sıralı Suikastlerin Bilmecesi Hala Çözülmeyi Bekliyor

GÜNCEL 13.12.2016 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sıralı Suikastlerin Bilmecesi Hala Çözülmeyi Bekliyor

Abdullah Çatlı, Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu´nun ölümleri sırrını koruyor.
Abdullah Çatlı, Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu´nun ölümleri sırrını koruyor.   Bu üç isimin de belli aralıklarla kaza süsü verilmiş suikastlarla ortadan kaldırılmasının TBMM´de yeniden bir araştırma komisyonu kurularak irdelenmesi isteniyor.     Devlet içindeki derin yapılanma ve NATO GLADIO bağlantısını çözen Çatlı´nın bu derin yapı tarafından ortadan kaldırıldığı iddia ediliyor. Ayrıca Çatlı´nın öldüğünde yanında bulunan özel şifreli çantasının ise ortadan kaybedilmesi sırrını korumaya devam ediyor.   Diğer bir yandan ise Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan Hocaefendinin Ehli Sünnet çizgisinin devamı yönündeki tavizsiz gayretinin okları üzerine çektiği ve FETÖ yapılanmasının önünde en büyük engel olarak görüldüğü vurgulanıyor.   Türkiye´yi işgale hazır hale getirmek için 40 yıldır süren FETÖ çabasının önündeki en önemli engelin Esad Coşan Hocaefendi ve diğer samimi hocaların olduğu ve bunlarında bir bir pasifize edildiği belirtiliyor.   Avustralya´da şehid edilen Coşan´ın ardından FETÖ yapılanmasının daha da güçlendiği ve önüne geçilemez bir hırs ile kadrolaştığı biliniyor.   Diğer bir adım ise Muhsin Yazıcıoğlu´nun şüpheli bir kazaya kurban gitmesi.. Milli ve Manevi duruşu ile bilinen ve ülke geleceği adına önemli bir siyasi duruşu temsil eden Yazıcıoğlu´nun da kaza değil suikasta kurban gittiği kamuoyunda yaygın bir kanaat olarak duruyor.   TBMM´nin bir araştırma komisyonu kurarak bu üç suikastı aynı potada ele alarak yeniden araştırması bekleniyor. Bu sükastlerin araştırılması ve bazı gerçeklerin ortaya çıkması durumunda, FETÖ yapılanmasının kılcal hedeflerinin de daha iyi anlaşılacağı görüşleri dile getiriliyor.  
Abdullah Çatlı, Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu´nun ölümleri sırrını koruyor.

Abdullah Çatlı, Prof.Dr. Mahmud Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu´nun ölümleri sırrını koruyor.

 

Bu üç isimin de belli aralıklarla kaza süsü verilmiş suikastlarla ortadan kaldırılmasının TBMM´de yeniden bir araştırma komisyonu kurularak irdelenmesi isteniyor.

 

 

Devlet içindeki derin yapılanma ve NATO GLADIO bağlantısını çözen Çatlı´nın bu derin yapı tarafından ortadan kaldırıldığı iddia ediliyor. Ayrıca Çatlı´nın öldüğünde yanında bulunan özel şifreli çantasının ise ortadan kaybedilmesi sırrını korumaya devam ediyor.

 

Diğer bir yandan ise Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan Hocaefendinin Ehli Sünnet çizgisinin devamı yönündeki tavizsiz gayretinin okları üzerine çektiği ve FETÖ yapılanmasının önünde en büyük engel olarak görüldüğü vurgulanıyor.

 

Türkiye´yi işgale hazır hale getirmek için 40 yıldır süren FETÖ çabasının önündeki en önemli engelin Esad Coşan Hocaefendi ve diğer samimi hocaların olduğu ve bunlarında bir bir pasifize edildiği belirtiliyor.

 

Avustralya´da şehid edilen Coşan´ın ardından FETÖ yapılanmasının daha da güçlendiği ve önüne geçilemez bir hırs ile kadrolaştığı biliniyor.

 

Diğer bir adım ise Muhsin Yazıcıoğlu´nun şüpheli bir kazaya kurban gitmesi.. Milli ve Manevi duruşu ile bilinen ve ülke geleceği adına önemli bir siyasi duruşu temsil eden Yazıcıoğlu´nun da kaza değil suikasta kurban gittiği kamuoyunda yaygın bir kanaat olarak duruyor.

 

TBMM´nin bir araştırma komisyonu kurarak bu üç suikastı aynı potada ele alarak yeniden araştırması bekleniyor. Bu sükastlerin araştırılması ve bazı gerçeklerin ortaya çıkması durumunda, FETÖ yapılanmasının kılcal hedeflerinin de daha iyi anlaşılacağı görüşleri dile getiriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.