Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Siyaset Akademisi Kayıtları Uzatıldı

SİYASET 19.01.2018 - 14:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Siyaset Akademisi Kayıtları Uzatıldı

AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi eğitimlerine yoğun ilgi sebebiyle başvuru süresi uzatıldı.
  AR-GE Başkanlığı tarafından 81 İlde yürütülen ve bu dönem “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ sloganı ile başlayacak olan 18.dönem eğitimlerine 26 Ocak tarihine kadar İl Başkanlığı'nda müracaatların devam edeceği belirtildi.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, taleplere olumlu cevap verebilmek adına kayıt süresini uzatma kararı aldıklarını kaydetti.   Siyaset Akademisi kayıtlarının geçtiğimiz hafta başladığını hatırlatan ve kayıtların 26 Ocak Cuma günü sona ereceğini bildiren Yanar, şöyle devam etti: "Bu dönem açacağımız Siyaset Akademisi programına halkımızın teveccühü oldukça yüksek ve bu bizi çok mutlu ediyor bu yüzden Genel Merkezimiz başvuru süresini uzatma kararı aldı. Siyaset Akademisi'nin eğitim programlarına katılmak isteyen vatandaşlarımız bu noktada, İl Başkanlığımıza başvurabilirler, 214 14 50 numaralı telefonumuzdan veya Siyaset Akademisi İl Koordinatörümüz Serkan Naci Feralan’dan gerekli bilgileri alabilirler. AK Parti'nin, 2008 yılı başından itibaren, siyasetin kalitesini arttırmak ve siyasete akademik bir boyut kazandırmak için başlattığı Siyaset Akademisi eğitim programlarımız ilk günkü heyecanla devam ediyor. Halkımızın her geçen gün artan ilgisi bizi oldukça memnun ediyor.”
AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi eğitimlerine yoğun ilgi sebebiyle başvuru süresi uzatıldı.

 

AR-GE Başkanlığı tarafından 81 İlde yürütülen ve bu dönem “1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ sloganı ile başlayacak olan 18.dönem eğitimlerine 26 Ocak tarihine kadar İl Başkanlığı'nda müracaatların devam edeceği belirtildi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, taleplere olumlu cevap verebilmek adına kayıt süresini uzatma kararı aldıklarını kaydetti.

 

Siyaset Akademisi kayıtlarının geçtiğimiz hafta başladığını hatırlatan ve kayıtların 26 Ocak Cuma günü sona ereceğini bildiren Yanar, şöyle devam etti: "Bu dönem açacağımız Siyaset Akademisi programına halkımızın teveccühü oldukça yüksek ve bu bizi çok mutlu ediyor bu yüzden Genel Merkezimiz başvuru süresini uzatma kararı aldı. Siyaset Akademisi'nin eğitim programlarına katılmak isteyen vatandaşlarımız bu noktada, İl Başkanlığımıza başvurabilirler, 214 14 50 numaralı telefonumuzdan veya Siyaset Akademisi İl Koordinatörümüz Serkan Naci Feralan’dan gerekli bilgileri alabilirler. AK Parti'nin, 2008 yılı başından itibaren, siyasetin kalitesini arttırmak ve siyasete akademik bir boyut kazandırmak için başlattığı Siyaset Akademisi eğitim programlarımız ilk günkü heyecanla devam ediyor. Halkımızın her geçen gün artan ilgisi bizi oldukça memnun ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.