Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Siyasetin en güler yüzlüsü, en sosyali

SİYASET 11.07.2019 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Siyasetin en güler yüzlüsü, en sosyali

AK Partinin kurulduğu günden bu yana göreve gelen il başkanları arasında en güler yüzlü, en sosyal ve sportif olanı hiç kuşkusuz M. Rauf Yanar.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin kurulduğu günden bu yana göreve gelen il başkanları arasında en güler yüzlü, en sosyal ve sportif olanı hiç kuşkusuz M. Rauf Yanar.  Genel itibariyle mesleği dolayısıyla pek alışılagelmedik bu nebzede güler yüzlü ve sosyal olanı AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sık sık halkın içerisine girmesiyle, haftalık halı maçlarıyla, halk günleri etkinlikleriyle de kendisinden öncekilere fark atıyor.  Ne diyelim, Başkan Yanar’ın bu tavırları kendisinden öncekilere bir ders, sonrakilere ise örnek olur umarız.
AK Partinin kurulduğu günden bu yana göreve gelen il başkanları arasında en güler yüzlü, en sosyal ve sportif olanı hiç kuşkusuz M. Rauf Yanar.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin kurulduğu günden bu yana göreve gelen il başkanları arasında en güler yüzlü, en sosyal ve sportif olanı hiç kuşkusuz M. Rauf Yanar. 


Genel itibariyle mesleği dolayısıyla pek alışılagelmedik bu nebzede güler yüzlü ve sosyal olanı AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, sık sık halkın içerisine girmesiyle, haftalık halı maçlarıyla, halk günleri etkinlikleriyle de kendisinden öncekilere fark atıyor. 


Ne diyelim, Başkan Yanar’ın bu tavırları kendisinden öncekilere bir ders, sonrakilere ise örnek olur umarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.