Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Siz Bu Yüzden Eziksiniz!

SPOR 07.11.2017 - 18:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Siz Bu Yüzden Eziksiniz!

Aksarayspor taraftarı olduğu iddia edilen taraftarın Nevşehirspor bayrağını çiğnemesi Nevşehir’de büyük tepki topladı.
  BAL Ligi 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor ve Aksaray Belediyespor taraftarlarının arasında ki yaşanan gerginliğin en büyük sebeplerinden bir tanesi olan Aksarayspor taraftarları son olarak Nevşehirspor bayrağını asılı olduğu yerden indirerek çiğnemesi ve sanki büyük bir zafer elde etmiş gibi poz vermesi büyük tepkilere neden oldu.   Nevşehirspor bayrağını bağlı olduğu köprüden indiren bir takım Aksaraysporlu tarafların bu şekilde aşağılık bir harekete imza atmasın karşılığında ise Nevşehirspor yönetiminin bu taraftar için suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.  
Aksarayspor taraftarı olduğu iddia edilen taraftarın Nevşehirspor bayrağını çiğnemesi Nevşehir’de büyük tepki topladı.

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor ve Aksaray Belediyespor taraftarlarının arasında ki yaşanan gerginliğin en büyük sebeplerinden bir tanesi olan Aksarayspor taraftarları son olarak Nevşehirspor bayrağını asılı olduğu yerden indirerek çiğnemesi ve sanki büyük bir zafer elde etmiş gibi poz vermesi büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehirspor bayrağını bağlı olduğu köprüden indiren bir takım Aksaraysporlu tarafların bu şekilde aşağılık bir harekete imza atmasın karşılığında ise Nevşehirspor yönetiminin bu taraftar için suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.