MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sizce bu görüntü Kapadokya'ya yakışıyor mu?

TURİZM 29.12.2018 - 23:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sizce bu görüntü Kapadokya'ya yakışıyor mu?

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Paşabağları mevkiinde çöp kutularının temizlenmemesi büyük tepkilere neden oluyor.
  Avanos Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Paşabağlarında Avanos Belediyesi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin çöplerini atmaları için bıraktığı çöp kovalarının boşaltılmaması çirkin görüntülere neden oluyor. Nitekim bölgeyi ziyarete gelen turistlerin uğrak yerlerinden olan Paşabağlarında çöp kovalarının dolmuş bir şekilde bırakılması ve turistlerin büyük tepkisine neden olan bu durum karşısında Avanos Belediyesinin de bu duruma seyirci kalması acaba ne zaman son bulacak sorusunu akıllara getiriyor. Şimdi soruyoruz, Dünyada eşi benzeri bulunmayan bir bölge olan Kapadokya’ya bu görüntü sizce yakışıyor mu?
Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Paşabağları mevkiinde çöp kutularının temizlenmemesi büyük tepkilere neden oluyor.

 

Avanos Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Paşabağlarında Avanos Belediyesi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin çöplerini atmaları için bıraktığı çöp kovalarının boşaltılmaması çirkin görüntülere neden oluyor. Nitekim bölgeyi ziyarete gelen turistlerin uğrak yerlerinden olan Paşabağlarında çöp kovalarının dolmuş bir şekilde bırakılması ve turistlerin büyük tepkisine neden olan bu durum karşısında Avanos Belediyesinin de bu duruma seyirci kalması acaba ne zaman son bulacak sorusunu akıllara getiriyor.

Şimdi soruyoruz, Dünyada eşi benzeri bulunmayan bir bölge olan Kapadokya’ya bu görüntü sizce yakışıyor mu?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.