Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sizce Nevşehir’in Zübükleri Kim ?

NEVŞEHİR 05.05.2017 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sizce Nevşehir’in Zübükleri Kim ?

Nevşehir’in kanını emen, kendi mutlu azınlıklarını oluşturup, güçlerine güç katan zübüklerin oluşturduğu klanlar merak ediliyor.
Nevşehir’in kanını emen, kendi mutlu azınlıklarını oluşturup, güçlerine güç katan zübüklerin oluşturduğu klanlar merak ediliyor.   Nevşehir siyasetinde, ticaretinde ve sosyal hayatında etkin olup şehri parmaklarına takıp oynatan Zübükler, herkes tarafından tahmin ediliyor.   Şehrin her ortamında at oynatan bazı kişi veya kişilerin, Kemal Sunal’ın oynadığı eşsiz film olan ZÜBÜK'ü anımsatması hayretle takip ediliyor.   Her devrin kazananı olan Nevşehir Zübüklerinin,ekonomik gelişmelerinin de kat be kat artıp artmadığı sorgulanıyor.   Halkın dertlerinden uzak olan bu tür zübüklerin, hatta bir adım daha ileriye giderek halkın dertlerinden bile kendilerine kazanım sağladıkları iddia ediliyor.   Şehirdeki bütün gelişmeleri ellerinde tutan, kendi klanlarını oluşturan ve onu kutsayan "mutlu bir azınlığın" şehrin kanını emme girişimi içinde oldukları iddia ediliyor.   Şimdi gözler, her devirde her türlü boyaya boyanan, şahsi ikbal ve çıkarını katmerleyen bu zübüklerin kim olduğunda.   Nevşeir’in merak ettiği ve her şart ile durumda kendilerine başarı yazdıran zübüklerin, Nevşehir’e bir şey verip vermedikleri ise muamma olmaya devam ediyor.   Şehri kafalarına göre dizayn eden girişiminde olan bu zübük klanının, halkın içinden gözüküp, halkı hiçe sayan tutumlarını ise, Nevşehirlilerin  ne zaman göreceği merak konusu.   Hamam  sefaları, çiftlik sefaları, bağ evlerinde tava sefaları, herkesin omuzuna bal çalma sefaları gibi köstebek vari bir sinsilik içinde olan nice zübüğün,0-7 yaş zekalarına rağmen kendi kurguladıkları tiyatroları her saniye her ortamda icra etmeleri hayret ibret ve şaşkınlıkla takip ediliyor.  
Nevşehir’in kanını emen, kendi mutlu azınlıklarını oluşturup, güçlerine güç katan zübüklerin oluşturduğu klanlar merak ediliyor.

Nevşehir’in kanını emen, kendi mutlu azınlıklarını oluşturup, güçlerine güç katan zübüklerin oluşturduğu klanlar merak ediliyor.

 

Nevşehir siyasetinde, ticaretinde ve sosyal hayatında etkin olup şehri parmaklarına takıp oynatan Zübükler, herkes tarafından tahmin ediliyor.

 

Şehrin her ortamında at oynatan bazı kişi veya kişilerin, Kemal Sunal’ın oynadığı eşsiz film olan ZÜBÜK'ü anımsatması hayretle takip ediliyor.

 

Her devrin kazananı olan Nevşehir Zübüklerinin,ekonomik gelişmelerinin de kat be kat artıp artmadığı sorgulanıyor.

 

Halkın dertlerinden uzak olan bu tür zübüklerin, hatta bir adım daha ileriye giderek halkın dertlerinden bile kendilerine kazanım sağladıkları iddia ediliyor.

 

Şehirdeki bütün gelişmeleri ellerinde tutan, kendi klanlarını oluşturan ve onu kutsayan "mutlu bir azınlığın" şehrin kanını emme girişimi içinde oldukları iddia ediliyor.

 

Şimdi gözler, her devirde her türlü boyaya boyanan, şahsi ikbal ve çıkarını katmerleyen bu zübüklerin kim olduğunda.

 

Nevşeir’in merak ettiği ve her şart ile durumda kendilerine başarı yazdıran zübüklerin, Nevşehir’e bir şey verip vermedikleri ise muamma olmaya devam ediyor.

 

Şehri kafalarına göre dizayn eden girişiminde olan bu zübük klanının, halkın içinden gözüküp, halkı hiçe sayan tutumlarını ise, Nevşehirlilerin  ne zaman göreceği merak konusu.

 

Hamam  sefaları, çiftlik sefaları, bağ evlerinde tava sefaları, herkesin omuzuna bal çalma sefaları gibi köstebek vari bir sinsilik içinde olan nice zübüğün,0-7 yaş zekalarına rağmen kendi kurguladıkları tiyatroları her saniye her ortamda icra etmeleri hayret ibret ve şaşkınlıkla takip ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.