Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şoförler Odası, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 22.02.2018 - 12:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şoförler Odası, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı’na nezaket ziyaretinde bulundular.
  Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 3. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa 4 yıllığına seçilen Mustafa Düzgün, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası üyelerince yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Düzgün başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, çalışmalarında başarılar diledi.   Belediye Başkanı Ünver, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası ile birlikte Nevşehir Belediyesi’nin işbirliğini sürdüreceğini belirtti.
Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı’na nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 3. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa 4 yıllığına seçilen Mustafa Düzgün, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette yaptığı konuşmada, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası üyelerince yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Düzgün başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Belediye Başkanı Ünver, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası ile birlikte Nevşehir Belediyesi’nin işbirliğini sürdüreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.