Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şok Nevşehirsporda Teknik Direktör Depremi

SPOR 28.05.2017 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şok Nevşehirsporda Teknik Direktör Depremi

Nevşehirspor başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulunun istifa etmesi sonrası adeta sessizliğe bürünen Nevşehirspor’a sahip çıkan olmazken şimdide teknik heyet krizi patlak verdi.
Nevşehirspor başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulunun istifa etmesi sonrası adeta sessizliğe bürünen Nevşehirspor’a sahip çıkan olmazken şimdide teknik heyet krizi patlak verdi.   DEMİROVİC GEMİLERİ YAKTI BAL 6. Grup'ta mücadele eden Nevşehirspor GK, Boşnak asıllı Teknik Direktör Mesut Demir (Demiroviç) yönetim belirsizliği sonrası gemileri yakmaya hazırlandığı öğrenildi.   Yeni yılda transfer edilen futbolcuların Nevşehir ilini terk etmesi sonrası Boşnak asıllı Teknik Direktör Mesut Demir’in Nevşehirspor ile ayrılma kararı aldığı iddia edildi.   Nevşehirspor Teknik Direktörü Demiroviç’in muhatap olacak kimseyi bulamadığı çevresine bu konuda serzenişte bulunması sonrası menajerine talimat vererek kulüp aramaya başladığı öğrenildi.   TAKIMA SAHİP ÇIKMAYACAKSINIZ VERİN METERİS TARAFTARLAR GRUBUNA ! Nevşehirspor sahipsiz değildir açıklaması yapan Meteris Taraftarlar Grubu haricinde takımın geleceğini konuşan kimsenin olmaması komşu illerdeki taraftar gruplarının  Nevşehirspor hakkında alaycı sosyal medya paylaşımları yapmaya başladı.    MESUT DEMİROVİÇ KİMDİR 1986 Yılında Türkiye’ye geldi. 8 yıl futbolculuk hayatı var. Futbol hayatında 30 kez milli forma giydi. 14 yıldır teknik direktörlük yapan Yugoslav asıllı Boşnak teknik adam Mesut Demiroviç’i, Türkiye daha çok Boluspor’da forma giyerken tanıdı. Şenol Güneş’in teknik adamlık yaptığı dönemlerde 1. Ligde top koşturan Boluspor’da 4 numarayla defansın bel kemiği haline gelen Mesut Demiroviç, futbolu bıraktıktan sonra, Hatayspor, Mardinspor, Kırıkkalespor, Afyonspor, Çankırı Belediyespor ve en sonda İran liglerinde teknik direktörlük yaptıktan sonra Araklıspor ile masaya oturdu. 2 Aralık 2007 tarihinden itibaren Trabzon'a bağlı Araklı takımı olan ve 2. Ligde top koşturan yeşil siyahlı takım Araklıspor’un teknik direktörlük görevini yürüttü. Mesut Demiroviç, 20.05.2008 tarihinden itibaren Araklıspor teknik direktörlüğünü bıraktı. 27.06.2010 tarihinde Türkiye 3. Lig 5 grupta mücadele eden Batman Petrolspor ile mukavele imzaladı. Son olarak Aydınspor ve Kozan Belediyespor’da görev yapan Demiroviç geçen yıl Nevşehirspor ile anlaştı.  
Nevşehirspor başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulunun istifa etmesi sonrası adeta sessizliğe bürünen Nevşehirspor’a sahip çıkan olmazken şimdide teknik heyet krizi patlak verdi.

Nevşehirspor başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulunun istifa etmesi sonrası adeta sessizliğe bürünen Nevşehirspor’a sahip çıkan olmazken şimdide teknik heyet krizi patlak verdi.

 

DEMİROVİC GEMİLERİ YAKTI

BAL 6. Grup'ta mücadele eden Nevşehirspor GK, Boşnak asıllı Teknik Direktör Mesut Demir (Demiroviç) yönetim belirsizliği sonrası gemileri yakmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

Yeni yılda transfer edilen futbolcuların Nevşehir ilini terk etmesi sonrası Boşnak asıllı Teknik Direktör Mesut Demir’in Nevşehirspor ile ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

 

Nevşehirspor Teknik Direktörü Demiroviç’in muhatap olacak kimseyi bulamadığı çevresine bu konuda serzenişte bulunması sonrası menajerine talimat vererek kulüp aramaya başladığı öğrenildi.

 

TAKIMA SAHİP ÇIKMAYACAKSINIZ VERİN METERİS TARAFTARLAR GRUBUNA !

Nevşehirspor sahipsiz değildir açıklaması yapan Meteris Taraftarlar Grubu haricinde takımın geleceğini konuşan kimsenin olmaması komşu illerdeki taraftar gruplarının  Nevşehirspor hakkında alaycı sosyal medya paylaşımları yapmaya başladı. 

 

MESUT DEMİROVİÇ KİMDİR

1986 Yılında Türkiye’ye geldi. 8 yıl futbolculuk hayatı var. Futbol hayatında 30 kez milli forma giydi. 14 yıldır teknik direktörlük yapan Yugoslav asıllı Boşnak teknik adam Mesut Demiroviç’i, Türkiye daha çok Boluspor’da forma giyerken tanıdı. Şenol Güneş’in teknik adamlık yaptığı dönemlerde 1. Ligde top koşturan Boluspor’da 4 numarayla defansın bel kemiği haline gelen Mesut Demiroviç, futbolu bıraktıktan sonra, Hatayspor, Mardinspor, Kırıkkalespor, Afyonspor, Çankırı Belediyespor ve en sonda İran liglerinde teknik direktörlük yaptıktan sonra Araklıspor ile masaya oturdu. 2 Aralık 2007 tarihinden itibaren Trabzon'a bağlı Araklı takımı olan ve 2. Ligde top koşturan yeşil siyahlı takım Araklıspor’un teknik direktörlük görevini yürüttü. Mesut Demiroviç, 20.05.2008 tarihinden itibaren Araklıspor teknik direktörlüğünü bıraktı. 27.06.2010 tarihinde Türkiye 3. Lig 5 grupta mücadele eden Batman Petrolspor ile mukavele imzaladı. Son olarak Aydınspor ve Kozan Belediyespor’da görev yapan Demiroviç geçen yıl Nevşehirspor ile anlaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.