MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sokağa çıkma yasağı şu an için meclisimizin gündeminde değil

SİYASET 24.03.2020 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sokağa çıkma yasağı şu an için meclisimizin gündeminde değil

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Korona virüs ile mücadele de gelinen son durumu değerlendirdi. Menekşe, şu an için sokağa çıkma yasağının gündemde olmadığını ancak ilerleyen süreçte gündeme gelebileceğini de söyledi.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Korona virüs ile mücadele de gelinen son durumu değerlendirdi. Menekşe, şu an için sokağa çıkma yasağının gündemde olmadığını ancak ilerleyen süreçte gündeme gelebileceğini de söyledi.   “Çok şükür şu an en az hasar ülkemizde” Dünya üzerinde yaşayan 7 Milyar insanının bu virüsle mücadele ettiğini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Bugün dünya Korona Virüsüne karşı bir mücadele veriyor. Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan virüse karşı Türkiye önemli tedbirler aldı. Sağlık bakanlığımızın bu konudaki kararlı ve bir o kadar yerinde adımlarını başından itibaren tüm Türk halkı olarak yakından takip ediyoruz. Hükümetimiz bu konuyla alakalı gerekli tedbirlerini ve ekonomimize etkileri üzerine gerekli önlemlerini de alıyor, almaya da devam edecek. Dünya üzerinde yaşayan 7 Milyar insan bu virüsle mücadele ediyor. Bizde konuyu asla hafife almadan mücadele veriyoruz. Dünya ülkelerine baktığınızda Türkiye aldığı önlemleri ile öne çıkıyor. Çok şükür şu an en az hasar ülkemizde. Mücadelemizle birlikte bu virüsün ülkemiz gündeminden, dünya gündeminden silinmesini, sonuçları pozitif çıkan hastalarımızın da tedavileri sonucunda bir an önce sağlıklarına kavuşmasını arzu ediyoruz”   “Sokağa çıkma yasağı şu an için gündemde değil ama….” Türkiye’de sokağa çıkma yasağının bir tedbir olarak gündeme gelip gelmeyeceğini de sorduğumuz AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Şu an için bir sokağa çıkma yasağı meclisimizin gündeminde değil. Fakat bu olmayacak anlamına da gelmiyor. Şu an için bu yasağı gerektirecek çok büyük sıkıntının olmadığını ifade edebilirim. Burada görev vatandaşa düşüyor. Hastalıkla mücadele de 14 altın kurala vatandaşlarımızın mutlak suretle riayet etmesini bekliyoruz. Özellikle 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlarımız ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın daha fazla konuya duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Bu virüs sadece yaşlı insanlarımızı değil her yaştan insanlarımızı tehdit ediyor. Amerika açıkladı 12 yaşında bir gencimizde virüsün tespit edildiği ve hastanın şu an yoğun bakımda olduğu belirtildi. Bu nedenle her yaştan insanımız bana bir şey olmaz demeyip konuya hassasiyet göstermeli. İstemediğimiz bir tablo olur ama eğer ki virüsün yayılmasını istediğimiz düzeyde durduramaz isek işte o zaman sokağa çıkma yasağı tedbiri de devreye girebilir” ifadelerinde bulundu.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Korona virüs ile mücadele de gelinen son durumu değerlendirdi. Menekşe, şu an için sokağa çıkma yasağının gündemde olmadığını ancak ilerleyen süreçte gündeme gelebileceğini de söyledi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Korona virüs ile mücadele de gelinen son durumu değerlendirdi. Menekşe, şu an için sokağa çıkma yasağının gündemde olmadığını ancak ilerleyen süreçte gündeme gelebileceğini de söyledi.

 

“Çok şükür şu an en az hasar ülkemizde”

Dünya üzerinde yaşayan 7 Milyar insanının bu virüsle mücadele ettiğini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Bugün dünya Korona Virüsüne karşı bir mücadele veriyor. Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan virüse karşı Türkiye önemli tedbirler aldı. Sağlık bakanlığımızın bu konudaki kararlı ve bir o kadar yerinde adımlarını başından itibaren tüm Türk halkı olarak yakından takip ediyoruz. Hükümetimiz bu konuyla alakalı gerekli tedbirlerini ve ekonomimize etkileri üzerine gerekli önlemlerini de alıyor, almaya da devam edecek. Dünya üzerinde yaşayan 7 Milyar insan bu virüsle mücadele ediyor. Bizde konuyu asla hafife almadan mücadele veriyoruz. Dünya ülkelerine baktığınızda Türkiye aldığı önlemleri ile öne çıkıyor. Çok şükür şu an en az hasar ülkemizde. Mücadelemizle birlikte bu virüsün ülkemiz gündeminden, dünya gündeminden silinmesini, sonuçları pozitif çıkan hastalarımızın da tedavileri sonucunda bir an önce sağlıklarına kavuşmasını arzu ediyoruz”

 

“Sokağa çıkma yasağı şu an için gündemde değil ama….”

Türkiye’de sokağa çıkma yasağının bir tedbir olarak gündeme gelip gelmeyeceğini de sorduğumuz AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, “Şu an için bir sokağa çıkma yasağı meclisimizin gündeminde değil. Fakat bu olmayacak anlamına da gelmiyor. Şu an için bu yasağı gerektirecek çok büyük sıkıntının olmadığını ifade edebilirim. Burada görev vatandaşa düşüyor. Hastalıkla mücadele de 14 altın kurala vatandaşlarımızın mutlak suretle riayet etmesini bekliyoruz. Özellikle 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlarımız ile kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın daha fazla konuya duyarlılık göstermelerini bekliyorum. Bu virüs sadece yaşlı insanlarımızı değil her yaştan insanlarımızı tehdit ediyor. Amerika açıkladı 12 yaşında bir gencimizde virüsün tespit edildiği ve hastanın şu an yoğun bakımda olduğu belirtildi. Bu nedenle her yaştan insanımız bana bir şey olmaz demeyip konuya hassasiyet göstermeli. İstemediğimiz bir tablo olur ama eğer ki virüsün yayılmasını istediğimiz düzeyde durduramaz isek işte o zaman sokağa çıkma yasağı tedbiri de devreye girebilir” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.