Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sokak hayvanlarını unutmadılar

SİYASET 21.12.2020 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sokak hayvanlarını unutmadılar

Mart ayından bu yana ülkemizde de etkisi görülen salgın sürecinde sokak hayvanlarının ihmal edilmemesi büyük önem taşıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Mart ayından bu yana ülkemizde de etkisi görülen salgın sürecinde sokak hayvanlarının ihmal edilmemesi büyük önem taşıyor.     AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları, sokağa çıkma kısıtlaması ve havaların soğumasıyla birlikte yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını düşünerek onlara et ve ekmek vererek bir nebzede olsa katkıda bulundu.    Gençlik kolları başkanı Yusuf Bozan, duyarlı vatandaşları özellikle içerisinden geçtiğimiz bu günlerde sokak hayvanlarının ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekerken, kendisiyle birlikte bu çalışmaya katılan parti yöneticilerine teşekkür etti.     
Mart ayından bu yana ülkemizde de etkisi görülen salgın sürecinde sokak hayvanlarının ihmal edilmemesi büyük önem taşıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Mart ayından bu yana ülkemizde de etkisi görülen salgın sürecinde sokak hayvanlarının ihmal edilmemesi büyük önem taşıyor.  

 

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları, sokağa çıkma kısıtlaması ve havaların soğumasıyla birlikte yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını düşünerek onlara et ve ekmek vererek bir nebzede olsa katkıda bulundu. 

 

Gençlik kolları başkanı Yusuf Bozan, duyarlı vatandaşları özellikle içerisinden geçtiğimiz bu günlerde sokak hayvanlarının ihmal edilmemesi gerektiğine dikkat çekerken, kendisiyle birlikte bu çalışmaya katılan parti yöneticilerine teşekkür etti.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.