MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sokakta Bulduğu Köpeğin Ameliyatı İçin Sponsor Arıyor

GÜNCEL 18.09.2017 - 09:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sokakta Bulduğu Köpeğin Ameliyatı İçin Sponsor Arıyor

Sokakta rastladığı yaralı köpeğin kendi imkanlarıyla bakımını yapan Ayfer Çiftçi, golden cinsi köpeğin ameliyatı için sponsor arıyor.
  Sokakta rastladığı yaralı köpeğin kendi imkanlarıyla bakımını yapan Ayfer Çiftçi, golden cinsi köpeğin ameliyatı için sponsor arıyor.   Derin yara izi bulunan ve kurtçukların oluştuğu kulak kısmının tedavisi için köpeği, Avanos ilçesindeki Terapi Özel Veteriner Kliniğine götürerek burada süren tedavilerini üstlenen Çiftçi, merkezdeki veterinerlerin tavsiyesiyle Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine başvurdu. Burada yapılan tetkikler sonrası köpeğin ameliyat edilmesi gerektiğini öğrenen Çiftçi, ameliyat ve sonrasındaki tedavi süreci için gerekli olan bin 500 TL’ye ihtiyaç olduğunu belirterek hayvan severlerden  yardım talebinde bulundu. Çiftçi, “Bu köpek ne yazık ki sahibi tarafından sokağa bırakılan sokaktaki diğerler köpeklerin aksine eğitimli, çok daha zeki ve cana yakın. Ancak kulağındaki yaraların tedavi edilmemesi durumunda acı çekmeye devam edecek. Tüm canlıların yaşamaya hakkı olduğu gibi, yaraları nedeniyle çevre sağlığını da tehlikeye sokabilir. Sonuçta sokaklarda gezdiği yerlerde insanların asıl yaşam alanı. Sağlık yönünden sıkıntılı bir duruma düşmüş olan bu köpeğin tedavisi yapıldığında hem sevaba girilmiş olacak, hem köpeğin acı çekmeden yaşaması sağlanmış olacak hem de olası çevre sağlığına sorun yaşatacak problem ortadan kalkmış olacak” dedi.   Bir hayvan severin dilerse köpeğin tedavisini tek başına yaptırabileceğini aktaran Çiftçi, imece yöntemiyle destek verilerek birkaç kişinin desteği ile de ameliyatının yapılabileceğini söyledi.    Çiftçi, konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 0553 6011773 numaralı telefonu arayabileceğini belirtti.
Sokakta rastladığı yaralı köpeğin kendi imkanlarıyla bakımını yapan Ayfer Çiftçi, golden cinsi köpeğin ameliyatı için sponsor arıyor.

 

Sokakta rastladığı yaralı köpeğin kendi imkanlarıyla bakımını yapan Ayfer Çiftçi, golden cinsi köpeğin ameliyatı için sponsor arıyor.

 

Derin yara izi bulunan ve kurtçukların oluştuğu kulak kısmının tedavisi için köpeği, Avanos ilçesindeki Terapi Özel Veteriner Kliniğine götürerek burada süren tedavilerini üstlenen Çiftçi, merkezdeki veterinerlerin tavsiyesiyle Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine başvurdu. Burada yapılan tetkikler sonrası köpeğin ameliyat edilmesi gerektiğini öğrenen Çiftçi, ameliyat ve sonrasındaki tedavi süreci için gerekli olan bin 500 TL’ye ihtiyaç olduğunu belirterek hayvan severlerden  yardım talebinde bulundu. Çiftçi, “Bu köpek ne yazık ki sahibi tarafından sokağa bırakılan sokaktaki diğerler köpeklerin aksine eğitimli, çok daha zeki ve cana yakın. Ancak kulağındaki yaraların tedavi edilmemesi durumunda acı çekmeye devam edecek. Tüm canlıların yaşamaya hakkı olduğu gibi, yaraları nedeniyle çevre sağlığını da tehlikeye sokabilir. Sonuçta sokaklarda gezdiği yerlerde insanların asıl yaşam alanı. Sağlık yönünden sıkıntılı bir duruma düşmüş olan bu köpeğin tedavisi yapıldığında hem sevaba girilmiş olacak, hem köpeğin acı çekmeden yaşaması sağlanmış olacak hem de olası çevre sağlığına sorun yaşatacak problem ortadan kalkmış olacak” dedi.

 

Bir hayvan severin dilerse köpeğin tedavisini tek başına yaptırabileceğini aktaran Çiftçi, imece yöntemiyle destek verilerek birkaç kişinin desteği ile de ameliyatının yapılabileceğini söyledi. 

 

Çiftçi, konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 0553 6011773 numaralı telefonu arayabileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.