MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Son başvuru tarihi 02 Ağustos

EĞİTİM 19.07.2019 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Son başvuru tarihi 02 Ağustos

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada zeka oyunları eğitimlerine katılmak isteyen eğitimcilerin en son 02 Ağustos günü mesai bitimine kadar gerekli başvurularını yapmaları istendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada zeka oyunları eğitimlerine katılmak isteyen eğitimcilerin en son 02 Ağustos günü mesai bitimine kadar gerekli başvurularını yapmaları istendi.    Açıklamada; “Bakanlığımız bünyesinde öğretmenlere yönelik olarak verilmesi planlanan Zeka Oyunları Eğitimleri için veri.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılan başvuru süreci 05-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında tamamlandı. Eğitici eğitimine seçilecek öğretmenler, başvuru yapan öğretmenler arasından 19 Temmuz - 02 Ağustos 2019 tarihleri arasında mobil platformda oynayacakları zeka oyunlarında elde ettikleri çıktıların değerlendirilmesine göre Bakanlıkça belirlenecek. Öğretmenlerin mobil uygulamaya erişim sağlayabilmesi için Griceviz mobil uygulamasını akıllı telefon ya da tabletlerine indirmeleri ve bu uygulama üzerinden kişisel kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapmaları gerekmekte” ifadelerine yer verildi. 
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada zeka oyunları eğitimlerine katılmak isteyen eğitimcilerin en son 02 Ağustos günü mesai bitimine kadar gerekli başvurularını yapmaları istendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada zeka oyunları eğitimlerine katılmak isteyen eğitimcilerin en son 02 Ağustos günü mesai bitimine kadar gerekli başvurularını yapmaları istendi. 

 

Açıklamada; “Bakanlığımız bünyesinde öğretmenlere yönelik olarak verilmesi planlanan Zeka Oyunları Eğitimleri için veri.meb.gov.tr adresi üzerinden yapılan başvuru süreci 05-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında tamamlandı. Eğitici eğitimine seçilecek öğretmenler, başvuru yapan öğretmenler arasından 19 Temmuz - 02 Ağustos 2019 tarihleri arasında mobil platformda oynayacakları zeka oyunlarında elde ettikleri çıktıların değerlendirilmesine göre Bakanlıkça belirlenecek. Öğretmenlerin mobil uygulamaya erişim sağlayabilmesi için Griceviz mobil uygulamasını akıllı telefon ya da tabletlerine indirmeleri ve bu uygulama üzerinden kişisel kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapmaları gerekmekte” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.