MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Son hazırlıklar yapıldı

SİYASET 15.08.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Son hazırlıklar yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığında hummalı bir çalışma vardı.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığında hummalı bir çalışma vardı. 16-18 Ağustos tarihlerinde Gülşehir ilçesinde yapılacak olan il başkanları toplantısı öncesinde İl Başkanı Kamil Gülmez ve ekibi toplantıların yapılacağı otelde son hazırlıkları da tamamladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere 81 ilin il başkanlarının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı toplantılar öncesinde hazırlıkları bizzat denetleyen Başkan Gülmez elde edilen sonuçtan bir hayli memnundu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığında hummalı bir çalışma vardı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığında hummalı bir çalışma vardı.

16-18 Ağustos tarihlerinde Gülşehir ilçesinde yapılacak olan il başkanları toplantısı öncesinde İl Başkanı Kamil Gülmez ve ekibi toplantıların yapılacağı otelde son hazırlıkları da tamamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere 81 ilin il başkanlarının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılacağı toplantılar öncesinde hazırlıkları bizzat denetleyen Başkan Gülmez elde edilen sonuçtan bir hayli memnundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.