MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Son rötuşlar yapılıyor

NEVŞEHİR 03.09.2020 - 12:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Son rötuşlar yapılıyor

Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin yeni hizmet binası önümüzdeki günlerde açılış merasimine sahne olacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin yeni hizmet binası önümüzdeki günlerde açılış merasimine sahne olacak.    Nejdet Ersan Parkı içerisinde belediye tarafından yeniden inşa edilen ve özellikle engellilerin daha kolay ulaşımının sağlanması için bir takım çalışmalarda da bulunulan binanın Eylül ayı içerisinde düzenlenecek resmi bir törenle açılması bekleniyor.    Dernek Başkanı Erol Mutlu, açılış için henüz tarih belirlemediklerini, ancak bu ay içerisinde söz konusu programın yapılmasını planladıklarını belirtti.  
Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin yeni hizmet binası önümüzdeki günlerde açılış merasimine sahne olacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin yeni hizmet binası önümüzdeki günlerde açılış merasimine sahne olacak. 

 

Nejdet Ersan Parkı içerisinde belediye tarafından yeniden inşa edilen ve özellikle engellilerin daha kolay ulaşımının sağlanması için bir takım çalışmalarda da bulunulan binanın Eylül ayı içerisinde düzenlenecek resmi bir törenle açılması bekleniyor. 

 

Dernek Başkanı Erol Mutlu, açılış için henüz tarih belirlemediklerini, ancak bu ay içerisinde söz konusu programın yapılmasını planladıklarını belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.