Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Songül Aktaş, Ürgüp'te Okuma Yazma Kursunu Ziyaret Etti

İLÇELER 09.04.2018 - 21:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Songül Aktaş, Ürgüp'te Okuma Yazma Kursunu Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Ürgüp İlçesi Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlerle bir araya geldi.
  Vali İlhami Ataş’ın eşi Songül Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği projesi kapsamında Ürgüp İlçesinde düzenlenen Okuma Yazma Kurslarına katılan kursiyerleri sınıflarında ziyaret ederek, eğitim çalışmaları hakkında İlçe Halk Eğitim Müdürü Mevlüt Türkkol’den bilgi aldı.   Eğitim gören kursiyerlerle sınıflarında bir süre sohbet eden Songül Aktaş, Okuryazarlık seferberliğinden kursiyerlerin memnun olduklarını belirterek, başarılar diledi.   Kursiyerler ise Okuryazarlık Seferberliği projesi sayesinde günlük hayatlarında ve işlerinde kolaylıklar getirdiğini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Songül Aktaş’a ve Arzu Maraşlı’ya teşekkür ettiler.   Ziyaretlerinde Songül Aktaş’a Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın eşi Arzu Maraşlı da eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Ürgüp İlçesi Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlerle bir araya geldi.

 

Vali İlhami Ataş’ın eşi Songül Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan Okuryazarlık Seferberliği projesi kapsamında Ürgüp İlçesinde düzenlenen Okuma Yazma Kurslarına katılan kursiyerleri sınıflarında ziyaret ederek, eğitim çalışmaları hakkında İlçe Halk Eğitim Müdürü Mevlüt Türkkol’den bilgi aldı.

 

Eğitim gören kursiyerlerle sınıflarında bir süre sohbet eden Songül Aktaş, Okuryazarlık seferberliğinden kursiyerlerin memnun olduklarını belirterek, başarılar diledi.

 

Kursiyerler ise Okuryazarlık Seferberliği projesi sayesinde günlük hayatlarında ve işlerinde kolaylıklar getirdiğini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı Songül Aktaş’a ve Arzu Maraşlı’ya teşekkür ettiler.

 

Ziyaretlerinde Songül Aktaş’a Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’nın eşi Arzu Maraşlı da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.