Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halen Susuyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2013 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halen Susuyor

Nevşehir'de geçtiğimiz haftalarda 15 saat ara ile öğrencinin Uzer İş okulundan kaçmasının hesabını gazetecilere kesen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü halen çıkıp bir açıklamada bulunamadı. Uzer İş Okulundan 15 saat ara ile M.Ç isimli öğrenciye sahip çıkamayan Uzer İş Okulu çalışanlarından hesap soramayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü gazetecilere saldıran personellerine sahip çıktı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü olayın üzerinden yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen saldırıya uğrayan gazetecilere ulaşıp arkadaşlara sizlere bizlerin istemediği bir şekilde sizlere saldırıda bulundular diye henüz ulaşmış değil. Ey Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü seni o makama gazetecilere saldırt diye mi oturttular ? Sizin bünyenizde ki çocuklara sahip çıkamayan personellerine yoksa sahip çık diye mi oturttular?
Nevşehir'de geçtiğimiz haftalarda 15 saat ara ile öğrencinin Uzer İş okulundan kaçmasının hesabını gazetecilere kesen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü halen çıkıp bir açıklamada bulunamadı.
Uzer İş Okulundan 15 saat ara ile M.Ç isimli öğrenciye sahip çıkamayan Uzer İş Okulu çalışanlarından hesap soramayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü gazetecilere saldıran personellerine sahip çıktı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü olayın üzerinden yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen saldırıya uğrayan gazetecilere ulaşıp arkadaşlara sizlere bizlerin istemediği bir şekilde sizlere saldırıda bulundular diye henüz ulaşmış değil.
Ey Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü seni o makama gazetecilere saldırt diye mi oturttular ?
Sizin bünyenizde ki çocuklara sahip çıkamayan personellerine yoksa sahip çık diye mi oturttular?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.