MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal Medya Fenomeni Azad Yılmaz, Öğrencilerle Buluştu

NEVŞEHİR 10.01.2018 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sosyal Medya Fenomeni Azad Yılmaz, Öğrencilerle Buluştu

Sosyal medya fenomeni ve Ulusoy turizmin varisi Azad Yılmaz, Kapadokya’da öğrenci hayranlarıyla buluştu.
  Ulusoy turizmin tek varisi olan aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Azad Yılmaz, Kapadokya’da öğrenciler ile bir araya geldi. Nevşehir merkez Mihriban İlköğretim okulunda eğitim gören engelli öğrenciler ile bir araya gelen Azad Yılmaz burada öğrenciler ile tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ise Kardelen Koleji’nde eğitimlerine devam eden Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle de buluşan Yılmaz burada da hayranlarını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sosyal medya fenomeni olan Azad yılmaz, “ Kapadokya’da dostlarımız ile birlikte kısa süreliğini bir takım ziyaretler için geldik. Burada sanatçı arkadaşlarımız Akın Zurnacı ve Ersan Er bölgenin tarihi ve turistlik mekanlarını ziyaret etme imkanı bulduk. Aynı zamanda öğrenci kardeşlerimiz ile de buluşarak sosyal medyada merak ettikleri soruları cevaplandırdık. Umut ediyorum ki kısa bir süre sonra Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesini yeniden ziyaret edeceğim” dedi.
Sosyal medya fenomeni ve Ulusoy turizmin varisi Azad Yılmaz, Kapadokya’da öğrenci hayranlarıyla buluştu.

 

Ulusoy turizmin tek varisi olan aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Azad Yılmaz, Kapadokya’da öğrenciler ile bir araya geldi. Nevşehir merkez Mihriban İlköğretim okulunda eğitim gören engelli öğrenciler ile bir araya gelen Azad Yılmaz burada öğrenciler ile tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ise Kardelen Koleji’nde eğitimlerine devam eden Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileriyle de buluşan Yılmaz burada da hayranlarını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sosyal medya fenomeni olan Azad yılmaz, “ Kapadokya’da dostlarımız ile birlikte kısa süreliğini bir takım ziyaretler için geldik. Burada sanatçı arkadaşlarımız Akın Zurnacı ve Ersan Er bölgenin tarihi ve turistlik mekanlarını ziyaret etme imkanı bulduk. Aynı zamanda öğrenci kardeşlerimiz ile de buluşarak sosyal medyada merak ettikleri soruları cevaplandırdık. Umut ediyorum ki kısa bir süre sonra Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesini yeniden ziyaret edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.