Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal Medya Müdürü mü, Yoksa Milli Eğitim Müdürü müsünüz?

EĞİTİM 13.08.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sosyal Medya Müdürü mü, Yoksa Milli Eğitim Müdürü müsünüz?

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sosyal paylaşım sayfalarında ayırmış olduğu zamanı acaba eğitim de yaşanan kaosa da ayırıyor mu?
  Nevşehir’de Liselere Giriş Sınavı sonuçlarının ardından Özel Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencisi Cesur Akün’ün İl birincisi olarak açıklanmasının ardından Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu da kendi öğrencilerinin Nevşehir şampiyonu olduğunu ve tercihini Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinden yana kullandığını açıklamasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eğitimde yaşanan bu kaosa açıklık getirmek yerine sosyal medyada paylaşımlarda bulunmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir kamuoyu tarafından eğitimde yaşanan kaosa bir açıklık getirmek yerine sosyal medyada paylaşımlarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e soruyoruz, Nevşehir’de LGS İl birincisi hangi okuldan hangi öğrenci olmuştur? Nevşehir kamu oyu sizin sosyal medyada ne paylaştığınızı değil LGS’de İl birincisi kimin olduğunu açıklamanızı bekliyor.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın izinde olduğu sıra da yapmış olduğumuz bu haberlere cevap veremeyen Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in bu denli duyarsız davranışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın açıklık getireceğine ve Nevşehir kamuoyunun merakla beklediği sorunun yanıtına cevap verdireceğine en küçük bir şüphemizin olmadığını belirtmek isteriz.
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sosyal paylaşım sayfalarında ayırmış olduğu zamanı acaba eğitim de yaşanan kaosa da ayırıyor mu?

 

Nevşehir’de Liselere Giriş Sınavı sonuçlarının ardından Özel Kardelen Koleji 8.sınıf öğrencisi Cesur Akün’ün İl birincisi olarak açıklanmasının ardından Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu da kendi öğrencilerinin Nevşehir şampiyonu olduğunu ve tercihini Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinden yana kullandığını açıklamasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eğitimde yaşanan bu kaosa açıklık getirmek yerine sosyal medyada paylaşımlarda bulunmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir kamuoyu tarafından eğitimde yaşanan kaosa bir açıklık getirmek yerine sosyal medyada paylaşımlarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e soruyoruz, Nevşehir’de LGS İl birincisi hangi okuldan hangi öğrenci olmuştur? Nevşehir kamu oyu sizin sosyal medyada ne paylaştığınızı değil LGS’de İl birincisi kimin olduğunu açıklamanızı bekliyor.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın izinde olduğu sıra da yapmış olduğumuz bu haberlere cevap veremeyen Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in bu denli duyarsız davranışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın açıklık getireceğine ve Nevşehir kamuoyunun merakla beklediği sorunun yanıtına cevap verdireceğine en küçük bir şüphemizin olmadığını belirtmek isteriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.