Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal Medyanın Yaygarasına Lütfen İtibar Etmeyin

ASAYİŞ 09.01.2017 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sosyal Medyanın Yaygarasına Lütfen İtibar Etmeyin

Sosyal medyada bir anda gündeme gelen ve binlerce kişi tarafından paylaşılan sözde hukuksal metin hiçbir anlam ifade etmiyor.
Sosyal medyada bir anda gündeme gelen ve binlerce kişi tarafından paylaşılan sözde hukuksal metin hiçbir anlam ifade etmiyor.   “Dikkat… Yarın teslim tarihi” ifadeleri ile başlayan ve hiçbir hukuksal yada yasal değeri olmayan metinler elden ele dilden dile dolaşır oldu.   Söz konusu metin ile ilgili açıklama yapan Bilişim hukuku uzmanları, sosyal medya kullanıcılarının hesaplarının çalınması halinde bazı terör örgütleriyle hiçbir bağlantılarının olmadığını, hesaplarından yapılacak paylaşımlardan da kendilerinin sorumlu tutulamayacağına ilişkin "Resmileşti Dikkat", “Yarın teslim tarihi...!!!!!!! “ gibi başlıklarla hızla yayılan uyarıların hukuki açıdan herhangi bir geçerliliğinin olmadığını bildirdi. Bu metinlerin kim tarafından ve ne amaçla yayıldığı henüz bilinmiyor. Bilinen tek gerçek hiçbir anlam ifade etmediğidir.   Eğer terörle mücadele konusunda herhangi bir zaafınız ya da kusurunuz varsa bu metinler sizi asla korumaz, koruyamaz.   Bu sosyal medya yaygarasını daha fazla paylaşıp belli ki kötü niyetli kişilere destek vermeyin.  
Sosyal medyada bir anda gündeme gelen ve binlerce kişi tarafından paylaşılan sözde hukuksal metin hiçbir anlam ifade etmiyor.

Sosyal medyada bir anda gündeme gelen ve binlerce kişi tarafından paylaşılan sözde hukuksal metin hiçbir anlam ifade etmiyor.

 

“Dikkat… Yarın teslim tarihi” ifadeleri ile başlayan ve hiçbir hukuksal yada yasal değeri olmayan metinler elden ele dilden dile dolaşır oldu.

 

Söz konusu metin ile ilgili açıklama yapan Bilişim hukuku uzmanları, sosyal medya kullanıcılarının hesaplarının çalınması halinde bazı terör örgütleriyle hiçbir bağlantılarının olmadığını, hesaplarından yapılacak paylaşımlardan da kendilerinin sorumlu tutulamayacağına ilişkin "Resmileşti Dikkat", “Yarın teslim tarihi...!!!!!!! “ gibi başlıklarla hızla yayılan uyarıların hukuki açıdan herhangi bir geçerliliğinin olmadığını bildirdi.

Bu metinlerin kim tarafından ve ne amaçla yayıldığı henüz bilinmiyor. Bilinen tek gerçek hiçbir anlam ifade etmediğidir.

 

Eğer terörle mücadele konusunda herhangi bir zaafınız ya da kusurunuz varsa bu metinler sizi asla korumaz, koruyamaz.

 

Bu sosyal medya yaygarasını daha fazla paylaşıp belli ki kötü niyetli kişilere destek vermeyin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.