MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sosyal mesafeye aldırış eden yok

NEVŞEHİR 14.01.2021 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sosyal mesafeye aldırış eden yok

Türkiye'nin Korona Virüs mücadelesi sürerken, zaman zaman ortaya çıkan görüntüler vatandaşın özellikle sosyal mesafe konusunda ne kadar duyarsız olduğunu gözler önüne seriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin Korona Virüs mücadelesi sürerken, zaman zaman ortaya çıkan görüntüler vatandaşın özellikle sosyal mesafe konusunda ne kadar duyarsız olduğunu gözler önüne seriyor.     Salgın nedeniyle alınan maske takma zorunluluğuna büyük bir oranda uyduğu gözlenen vatandaşın sosyal mesafenin de korunması gerektiğine pek aldırış etmediği görülüyor. Nevşehir il merkezindeki bir alış veriş merkezi önünde mağazanın açılmasını bekleyen onlarca vatandaşın sabahın erken saatlerindeki alış veriş telaşında yine bir sosyal mesafesizlik örneği daha sergilendi.     Bir an önce mağazaya girip alış verişlerini yapmak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlara salgından korunmanın en önemli üç unsurundan birinin de sosyal mesafeyi de korumak olduğunu hatırlatan da olmadı.    
Türkiye'nin Korona Virüs mücadelesi sürerken, zaman zaman ortaya çıkan görüntüler vatandaşın özellikle sosyal mesafe konusunda ne kadar duyarsız olduğunu gözler önüne seriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin Korona Virüs mücadelesi sürerken, zaman zaman ortaya çıkan görüntüler vatandaşın özellikle sosyal mesafe konusunda ne kadar duyarsız olduğunu gözler önüne seriyor.  

 

Salgın nedeniyle alınan maske takma zorunluluğuna büyük bir oranda uyduğu gözlenen vatandaşın sosyal mesafenin de korunması gerektiğine pek aldırış etmediği görülüyor. Nevşehir il merkezindeki bir alış veriş merkezi önünde mağazanın açılmasını bekleyen onlarca vatandaşın sabahın erken saatlerindeki alış veriş telaşında yine bir sosyal mesafesizlik örneği daha sergilendi.  

 

Bir an önce mağazaya girip alış verişlerini yapmak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlara salgından korunmanın en önemli üç unsurundan birinin de sosyal mesafeyi de korumak olduğunu hatırlatan da olmadı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.