Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Söylesene hoca, takım neden oynamıyor?

SPOR 17.11.2019 - 17:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Söylesene hoca, takım neden oynamıyor?

Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaşmış olduğu Nazilli Belediyespor’a 4-0 mağlup olması şok etkisi yarattı.
  TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nazilli Belediyespor’a 4-0 mağlup olması taraftarlardan büyük tepki çekti. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kelkit Belediyespor’a 1-0 mağlup olmasının ardından bu hafta da deplasmanda tel tel dökülen Nevşehir Belediyesporlu futbolcular Nazilli Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta taraftarların büyük tepkisi sonrasında Teknik Direktör Özcan Kızıltan’a “Söyle hoca takım neden oynamıyor” sloganlarının ardından bu hafta da yaşanan hezimet sonrasında taraftarlar adeta çıldırdı.   Nevşehir Belediyespor’da son haftalarda alınan şok yenilgilerin faturasının kime veya kimlere çıkacağı merak konusu olurken tek bir gerçek var ki Nevşehir Belediyespor için artık şampiyonluk hayal oldu.
Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaşmış olduğu Nazilli Belediyespor’a 4-0 mağlup olması şok etkisi yarattı.

 

TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nazilli Belediyespor’a 4-0 mağlup olması taraftarlardan büyük tepki çekti. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kelkit Belediyespor’a 1-0 mağlup olmasının ardından bu hafta da deplasmanda tel tel dökülen Nevşehir Belediyesporlu futbolcular Nazilli Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta taraftarların büyük tepkisi sonrasında Teknik Direktör Özcan Kızıltan’a “Söyle hoca takım neden oynamıyor” sloganlarının ardından bu hafta da yaşanan hezimet sonrasında taraftarlar adeta çıldırdı.

 

Nevşehir Belediyespor’da son haftalarda alınan şok yenilgilerin faturasının kime veya kimlere çıkacağı merak konusu olurken tek bir gerçek var ki Nevşehir Belediyespor için artık şampiyonluk hayal oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.