Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP’de bayramlaşma programı il binasında yapılacak

SİYASET 09.08.2019 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP’de bayramlaşma programı il binasında yapılacak

Saadet Partisinde kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma il binasında yapılacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma il binasında yapılacak. Bayramın ikinci günü, 11.00 – 13.00 Saatleri arasında yapılacak olan bayramlaşma programına İl Başkanı Ali Doğan Simit ve Parti yöneticilerinin yanı sıra partililerin katılmaları bekleniyor. Kurban bayramı mesajı yayımlayan İl Başkanı Ali Doğan Simit,” Bu kurban bayramının dünyanın bir çok bölgesin akan Müslüman kanının ve göz yaşının durmasına, Müslümanların İslam birliğini kurmasına, haksızlığın, yolsuzluğun, yoksulluğun son bulmasına, huzura, barışa ve birliğimize iki cihan saadetine vesile olmasının cenabı haktan niyaz eder. Hayırlı ve bereketli bayramlar dilerim” dedi.  
Saadet Partisinde kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma il binasında yapılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma il binasında yapılacak.

Bayramın ikinci günü, 11.00 – 13.00 Saatleri arasında yapılacak olan bayramlaşma programına İl Başkanı Ali Doğan Simit ve Parti yöneticilerinin yanı sıra partililerin katılmaları bekleniyor.

Kurban bayramı mesajı yayımlayan İl Başkanı Ali Doğan Simit,” Bu kurban bayramının dünyanın bir çok bölgesin akan Müslüman kanının ve göz yaşının durmasına, Müslümanların İslam birliğini kurmasına, haksızlığın, yolsuzluğun, yoksulluğun son bulmasına, huzura, barışa ve birliğimize iki cihan saadetine vesile olmasının cenabı haktan niyaz eder. Hayırlı ve bereketli bayramlar dilerim” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.