Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP'de İl başkanları ve il müfettişleri toplantısı düzenlendi

SİYASET 07.08.2021 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP'de İl başkanları ve il müfettişleri toplantısı düzenlendi

Saadet Partisinde il başkanları ve il müfettişleri toplantısı Parti Genel Merkezinde düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde il başkanları ve il müfettişleri toplantısı Parti Genel Merkezinde düzenlendi.    Pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenen toplantıya SP Genel Başkanı Temel Karamolloğlu'nun yanı sıra yurt genelinden il başkanları ve İl müfettişleri ve bazı ilçe başkanları da katıldılar.     Toplantıya katılan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Saadet partisi genel merkezimizde yapılan toplantıda Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Bey'in Ülkemiz gündemine dair açıklamalarını dinledik. Toplantıya Nevşehir il ve Avanos ilçe teşkilatı olarak katılım sağladık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.  
Saadet Partisinde il başkanları ve il müfettişleri toplantısı Parti Genel Merkezinde düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde il başkanları ve il müfettişleri toplantısı Parti Genel Merkezinde düzenlendi. 

 

Pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenen toplantıya SP Genel Başkanı Temel Karamolloğlu'nun yanı sıra yurt genelinden il başkanları ve İl müfettişleri ve bazı ilçe başkanları da katıldılar.  

 

Toplantıya katılan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Saadet partisi genel merkezimizde yapılan toplantıda Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Bey'in Ülkemiz gündemine dair açıklamalarını dinledik. Toplantıya Nevşehir il ve Avanos ilçe teşkilatı olarak katılım sağladık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.