MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP'de il divan toplantısı yapıldı

SİYASET 29.03.2021 - 09:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP'de il divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisinde il divan toplantısı yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği hizmet binasında yapılan toplantıda parti içi konularda ele alındı.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde il divan toplantısı yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği hizmet binasında yapılan toplantıda parti içi konularda ele alındı.     İl Başkanı Ali Doğan Simit'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda son siyasi gelişmelerin yanında parti içi konularında ele alındığı bildirildi.   Başkan Ali Doğan Simit, ülke genelinde artan vaka sayılarının endişe verici bir boyuta ulaştığını dile getirirken, özellikle bu süreçten çok büyük bir oranda olumsuz etkilenen esnafın yeni bir kısıtlama sürecine girilip girilmeyeceği konusunda ciddi endişeler taşıdığını söyledi.  
Saadet Partisinde il divan toplantısı yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği hizmet binasında yapılan toplantıda parti içi konularda ele alındı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinde il divan toplantısı yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği hizmet binasında yapılan toplantıda parti içi konularda ele alındı.  

 

İl Başkanı Ali Doğan Simit'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda son siyasi gelişmelerin yanında parti içi konularında ele alındığı bildirildi.

 

Başkan Ali Doğan Simit, ülke genelinde artan vaka sayılarının endişe verici bir boyuta ulaştığını dile getirirken, özellikle bu süreçten çok büyük bir oranda olumsuz etkilenen esnafın yeni bir kısıtlama sürecine girilip girilmeyeceği konusunda ciddi endişeler taşıdığını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.