Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP il başkanından taziye mesajı

SİYASET 21.08.2019 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP il başkanından taziye mesajı

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasıyla ilgili bir taziye mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasıyla ilgili bir taziye mesajı yayımladı.   Başkan Simit mesajında, “Acıgöl ilçesi yakınlarında çok üzücü bir trafik kazası haberini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve yabancı uyruklu kardeşlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm yakınlarına ve ailesi başta olmak üzere baş sağlığı diliyorum. Bu elim kazada yaralı olarak kurtulan tüm kardeşlerimize  Allah cc acil şifalar vermesi için dua ediyoruz. Tez zaman da sağlık ve sıhhatlerine kavuşmalarını  diliyorum. Bu vesile ile tüm şoför ve araç kullanan kardeşlerimizi araç kullanırken biraz daha dikkatli olmalarını bir kardeşiniz olarak arzu ediyorum. Çünkü kaza olduktan sonra geri dönüşü olmuyor. Nice canlar yok olup gidiyor Cenabı Allah’tan bir daha böyle acı kazaların yaşanmaması için niyaz ediyor. Tekrar ailesine yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar vermesi için mülkün sahibine dua ediyoruz” dedi.  
Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasıyla ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasıyla ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

 

Başkan Simit mesajında, “Acıgöl ilçesi yakınlarında çok üzücü bir trafik kazası haberini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve yabancı uyruklu kardeşlerimize cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm yakınlarına ve ailesi başta olmak üzere baş sağlığı diliyorum. Bu elim kazada yaralı olarak kurtulan tüm kardeşlerimize  Allah cc acil şifalar vermesi için dua ediyoruz. Tez zaman da sağlık ve sıhhatlerine kavuşmalarını  diliyorum. Bu vesile ile tüm şoför ve araç kullanan kardeşlerimizi araç kullanırken biraz daha dikkatli olmalarını bir kardeşiniz olarak arzu ediyorum. Çünkü kaza olduktan sonra geri dönüşü olmuyor. Nice canlar yok olup gidiyor Cenabı Allah’tan bir daha böyle acı kazaların yaşanmaması için niyaz ediyor. Tekrar ailesine yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar vermesi için mülkün sahibine dua ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.