Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP il divanı toplandı

SİYASET 25.08.2021 - 13:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP il divanı toplandı

Saadet partisi Ağustos ayı il divan toplantısını Ürgüp ilçesinde yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet partisi Ağustos ayı il divan toplantısını Ürgüp ilçesinde yaptı.   Toplantıya Rize Kendirli eski belediye başkanı Salih Uzun, Genel İdare Kurulu üyesi Nevşehir il sorumlusu Duran Soyuğur, il müfettişi Mustafa Aydemir, il başkanı Ali Doğan Simit, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri belde ve köy temsilcileri katıldı. Yapılan toplantıda ülkemizde gelişen iç ve dış siyasi gelişmeler ekonomik ve ticari gelişmeler TV ve diğer yayın organları ile yapılan ahlak ve maneviyat tahribatı, Afganistan'dan gelen sığınmacıların sınırlarımızdan nasıl bu kadar rahat geçtikleri, parti içi çalışmalar ele alındı.     İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Türkiye'nin geleceği İslam birliği ve D8 lerin yeniden harekete geçirilip dünyadaki bütün İslam aleminin kan ve gözyaşlarını durduracak gücün adresi İslam Birliği ve milli görüşün tek partisi Saadet partisi olduğu bir kez daha görülmüştür. Gelecek saadetle gelecek yaşanabilir bir Türkiye Yeniden büyük Türkiye. Yeni bir dünya kurulması için başka çare yok çare Saadet partisi. Bu vesile ile cenabı Hak vatanımızı, milletimizi tüm İslam aleminin her türlü şerlerden hastalıklar dan afetlerden korusun. Vatanı için şehit olan tüm şehitlerimize, yangın ve sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim" diye konuştu.  
Saadet partisi Ağustos ayı il divan toplantısını Ürgüp ilçesinde yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet partisi Ağustos ayı il divan toplantısını Ürgüp ilçesinde yaptı.

 

Toplantıya Rize Kendirli eski belediye başkanı Salih Uzun, Genel İdare Kurulu üyesi Nevşehir il sorumlusu Duran Soyuğur, il müfettişi Mustafa Aydemir, il başkanı Ali Doğan Simit, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri belde ve köy temsilcileri katıldı. Yapılan toplantıda ülkemizde gelişen iç ve dış siyasi gelişmeler ekonomik ve ticari gelişmeler TV ve diğer yayın organları ile yapılan ahlak ve maneviyat tahribatı, Afganistan'dan gelen sığınmacıların sınırlarımızdan nasıl bu kadar rahat geçtikleri, parti içi çalışmalar ele alındı.  

 

İl Başkanı Ali Doğan Simit, "Türkiye'nin geleceği İslam birliği ve D8 lerin yeniden harekete geçirilip dünyadaki bütün İslam aleminin kan ve gözyaşlarını durduracak gücün adresi İslam Birliği ve milli görüşün tek partisi Saadet partisi olduğu bir kez daha görülmüştür. Gelecek saadetle gelecek yaşanabilir bir Türkiye Yeniden büyük Türkiye. Yeni bir dünya kurulması için başka çare yok çare Saadet partisi. Bu vesile ile cenabı Hak vatanımızı, milletimizi tüm İslam aleminin her türlü şerlerden hastalıklar dan afetlerden korusun. Vatanı için şehit olan tüm şehitlerimize, yangın ve sel afetinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.