Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP Nevşehir Belediye Başkan adayını açıkladı

SİYASET 20.01.2019 - 17:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

SP Nevşehir Belediye Başkan adayını açıkladı

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir belediye başkan adayı açıklandı. Dr. Fatih Terzioğlu partinin Nevşehir belediye başkan adayı oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir belediye başkan adayı açıklandı. Dr. Fatih Terzioğlu partinin Nevşehir belediye başkan adayı oldu. Saadet Partisi il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Ali Doğan Simit, Partisinin bozuk düzene karşı, Milli görüşü savunan tek parti olduğuna dikkat çekti. Adaylık teklifinin Partiden geldiğini söyleyen ve kazanma olasılığını yüksek gördüğünü söyleyen Saadet Partisi Nevşehir merkez belediye başkan adayı Dr. Fatih Terzioğlu, “Peygamberimiz her millet layık olduğu idare ile idare edilir buyuruyor. Bir millet zenaatkara önem vererek, tarıma önem vererek, ilme önem vererek, ahlaka önem vererek yücelir. Ve her millet sefahatle batar. Zenaatkara, ilme, tarıma ve ahlaka önem vermek rüştün ispatıdır. Ben istedim böyle oldu demek ise sefahetin bir sonucudur. Şu anda Rüşte olan ihtiyaçtan dolayı adaylığımı koydum. Tüm milletimize sefahat mi, rüşt mü sorusunu sormuş olacağız. Adaylık için teklif partimden geldi. Kazanma olasılığımı yüksek görüyorum” dedi. Toplantıda Terzioğlu'na son seçimlerde partinin birinci sıra milletvekili adayı olan Mustafa Aydemir tarafından parti rozeti de takıldı.
NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir belediye başkan adayı açıklandı. Dr. Fatih Terzioğlu partinin Nevşehir belediye başkan adayı oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir belediye başkan adayı açıklandı. Dr. Fatih Terzioğlu partinin Nevşehir belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Ali Doğan Simit, Partisinin bozuk düzene karşı, Milli görüşü savunan tek parti olduğuna dikkat çekti. Adaylık teklifinin Partiden geldiğini söyleyen ve kazanma olasılığını yüksek gördüğünü söyleyen Saadet Partisi Nevşehir merkez belediye başkan adayı Dr. Fatih Terzioğlu, “Peygamberimiz her millet layık olduğu idare ile idare edilir buyuruyor. Bir millet zenaatkara önem vererek, tarıma önem vererek, ilme önem vererek, ahlaka önem vererek yücelir. Ve her millet sefahatle batar. Zenaatkara, ilme, tarıma ve ahlaka önem vermek rüştün ispatıdır. Ben istedim böyle oldu demek ise sefahetin bir sonucudur. Şu anda Rüşte olan ihtiyaçtan dolayı adaylığımı koydum. Tüm milletimize sefahat mi, rüşt mü sorusunu sormuş olacağız. Adaylık için teklif partimden geldi. Kazanma olasılığımı yüksek görüyorum” dedi. Toplantıda Terzioğlu'na son seçimlerde partinin birinci sıra milletvekili adayı olan Mustafa Aydemir tarafından parti rozeti de takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.