Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP Nevşehir İl Başkanlığı büyük kongreye büyük katılım sağlayacak

SİYASET 02.11.2019 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

SP Nevşehir İl Başkanlığı büyük kongreye büyük katılım sağlayacak

Saadet Partisinin büyük kongresi Ankara Arena’da 3 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinin büyük kongresi Ankara Arena’da 3 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Büyük kongreye yurt genelinden büyük bir katılım olmasını amaçlayan parti teşkilatları kongreye katılmayı isteyen partilileri Ankara’ya taşıyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı da büyük kongreye katılmak isteyen Partilileri Ankara’ya davet ediyor. İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Partimizin büyük kongresine katılmayı isteyen, bu demokrasi şölenine bizzat katılım sağlamak isteyen Partililerimizi Ankara Arena’ya taşıyacağız. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimizin demokrasi şöleni yine birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecek. Herkes görecek ki Saadet Partisi ve kadroları bu ülkenin umudu olmaya devam edecek” dedi.
Saadet Partisinin büyük kongresi Ankara Arena’da 3 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisinin büyük kongresi Ankara Arena’da 3 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek.


Büyük kongreye yurt genelinden büyük bir katılım olmasını amaçlayan parti teşkilatları kongreye katılmayı isteyen partilileri Ankara’ya taşıyor.


Bu kapsamda Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı da büyük kongreye katılmak isteyen
Partilileri Ankara’ya davet ediyor.


İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Partimizin büyük kongresine katılmayı isteyen, bu demokrasi şölenine bizzat katılım sağlamak isteyen Partililerimizi Ankara Arena’ya taşıyacağız. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimizin demokrasi şöleni yine birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecek. Herkes görecek ki Saadet Partisi ve kadroları bu ülkenin umudu olmaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.