MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP Nevşehir’i Taradı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2013 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

SP Nevşehir’i Taradı

Üç gün süren ve Saadet Partisi il başkanlığınca oluşturulan 8 ayrı ekibin ilçelerde faaliyet gösterdiği çalışmanın sonuçlarının önümüzdeki günlerde Saadet Partisi Genel Merkezinde ele alınması ve Nevşehir’de partinin seçim stratejisinin de belirlenmesi hedefleniyor. Bu arada Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Türkiye’nin teknolojisini istenilen düzeyde geliştiremediğine dair eleştirilerde bulundu. Yıldırım, “Konya kadar bir ülke olan Hollanda’nın Patriot füzesi yaparken, Türkiye’nin gemi yapıp suya indirdi diye bayram ettiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “O geminin motoru bile bizim değil. Yolları yaptık arabaları bizim değil. Hastaneleri yaptık kullanılan cihazları bizim değil. 324 vatandaşımıza patates ile ilgili hacizleri gelmiş. Dışarıdan baktığımız zaman üstü buz bağlamış altı yakar mı yakar. Vatandaş şükrediyor ama hükümet vatandaşına yeterince çalışmıyor. Demokratik paket çıkardılar. Orada bizim patatesimizi, borçlarımızı ilgilendiren ne var?. “ diye konuştu. 
Üç gün süren ve Saadet Partisi il başkanlığınca oluşturulan 8 ayrı ekibin ilçelerde faaliyet gösterdiği çalışmanın sonuçlarının önümüzdeki günlerde Saadet Partisi Genel Merkezinde ele alınması ve Nevşehir’de partinin seçim stratejisinin de belirlenmesi hedefleniyor.
Bu arada Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Türkiye’nin teknolojisini istenilen düzeyde geliştiremediğine dair eleştirilerde bulundu.
Yıldırım, “Konya kadar bir ülke olan Hollanda’nın Patriot füzesi yaparken, Türkiye’nin gemi yapıp suya indirdi diye bayram ettiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “O geminin motoru bile bizim değil. Yolları yaptık arabaları bizim değil. Hastaneleri yaptık kullanılan cihazları bizim değil. 324 vatandaşımıza patates ile ilgili hacizleri gelmiş. Dışarıdan baktığımız zaman üstü buz bağlamış altı yakar mı yakar. Vatandaş şükrediyor ama hükümet vatandaşına yeterince çalışmıyor. Demokratik paket çıkardılar. Orada bizim patatesimizi, borçlarımızı ilgilendiren ne var?. “ diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.