Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Spelling Bee’ İlk kez Kardelen Kolejinde

EĞİTİM 08.03.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‘Spelling Bee’ İlk kez Kardelen Kolejinde

Özel Eğitimde Öncü Kurum Kardelen Kolejinde Nevşehir’de İlk Kez “Spelling Bee” Yarışması düzenlendi.
  Tüm dünyada gerçekleştirilen ve etkili İngilizce öğrenme teknikleri arasında kabul edilen “Heceleme Yarışması” Nevşehir’de ilk kez Kardelen Kolejinde gerçekleştirildi. Kardelen Koleji Ortaokul öğrencilerinin İngilizce kelimeleri heceleyerek birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Kardelen Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri ve Görsel Sanatlar Öğretmenin ortaklaşa düzenlediği “ Spelling Bee” heceleme yarışması büyük beğeni topladı. Yarışmanın yanı sıra öğrencilerin söylediği İngilizce şarkı eşliğinde dans gösterileri de izleyicilerden tam not aldı.   Kardelen Kolejinde İngilizce öğrenimi teşvik etmek, önemini anlamak amacıyla yapılan bu tür etkinlikler belirli periyotlarla yapılmaktadır. Dereceye giren ilk üç öğrencinin ödüllendirildiği yarışmada birinciye Akıllı Saat, ikinciye Oyun Kulaklığı, üçüncüye ise İngilizce Sözlük hediye edildi.
Özel Eğitimde Öncü Kurum Kardelen Kolejinde Nevşehir’de İlk Kez “Spelling Bee” Yarışması düzenlendi.

 

Tüm dünyada gerçekleştirilen ve etkili İngilizce öğrenme teknikleri arasında kabul edilen “Heceleme Yarışması” Nevşehir’de ilk kez Kardelen Kolejinde gerçekleştirildi. Kardelen Koleji Ortaokul öğrencilerinin İngilizce kelimeleri heceleyerek birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Kardelen Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri ve Görsel Sanatlar Öğretmenin ortaklaşa düzenlediği “ Spelling Bee” heceleme yarışması büyük beğeni topladı. Yarışmanın yanı sıra öğrencilerin söylediği İngilizce şarkı eşliğinde dans gösterileri de izleyicilerden tam not aldı.

 

Kardelen Kolejinde İngilizce öğrenimi teşvik etmek, önemini anlamak amacıyla yapılan bu tür etkinlikler belirli periyotlarla yapılmaktadır. Dereceye giren ilk üç öğrencinin ödüllendirildiği yarışmada birinciye Akıllı Saat, ikinciye Oyun Kulaklığı, üçüncüye ise İngilizce Sözlük hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.