MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Spor Tırmanış Milli Takımı Nevşehir’de

SPOR 21.08.2019 - 16:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Spor Tırmanış Milli Takımı Nevşehir’de

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Spor Tırmanış Küçükler A-B ve Gençler Aday Milli Takım Gelişim Kampı Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Nevşehir’de gerçekleştiriliyor.
  Geçtiğimiz gün başlayan ve 24 Ağustos 2019 tarihine kadar sürecek olan Spor Tırmanış Küçükler A-B ve Gençler Aday Milli Takım Gelişim Kampına 24 sporcu, 1 Teknik Direktör ve 4 Antrenör katılıyor. Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculardan oluşan kamp sonunda milli takıma seçilecek olan sporcular, Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil edecek.   Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen milli takım kampında sporcular antrenmanlarını Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor.
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Spor Tırmanış Küçükler A-B ve Gençler Aday Milli Takım Gelişim Kampı Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Nevşehir’de gerçekleştiriliyor.

 

Geçtiğimiz gün başlayan ve 24 Ağustos 2019 tarihine kadar sürecek olan Spor Tırmanış Küçükler A-B ve Gençler Aday Milli Takım Gelişim Kampına 24 sporcu, 1 Teknik Direktör ve 4 Antrenör katılıyor. Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalarda ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculardan oluşan kamp sonunda milli takıma seçilecek olan sporcular, Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda temsil edecek.

 

Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen milli takım kampında sporcular antrenmanlarını Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.