MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SRC Sınavları ilk Defa Nevşehir'de Yapıldı

NEVŞEHİR 10.04.2017 - 10:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

SRC Sınavları ilk Defa Nevşehir'de Yapıldı

SRC sınavları artık Nevşehir'de yapılıyor.
SRC sınavları artık Nevşehir'de yapılıyor.    Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şoförler Odalarının ortak kuruluşu olan BİR-ŞOF SRC/ODY/ÜDY Eğitim Merkezi; ilimizde ilk defa 09 Nisan 2017 Pazar günü yapılan Merkezi SRC sınavına, Mart ayında Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre düzenlediği eğitim programını başarı ile bitiren kursiyerleri katıldı.     SRC sınavlarının ilimizde yapılması kursiyerler tarafından memnuniyetle karşılandı.
SRC sınavları artık Nevşehir'de yapılıyor.

SRC sınavları artık Nevşehir'de yapılıyor. 

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şoförler Odalarının ortak kuruluşu olan BİR-ŞOF SRC/ODY/ÜDY Eğitim Merkezi; ilimizde ilk defa 09 Nisan 2017 Pazar günü yapılan Merkezi SRC sınavına, Mart ayında Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre düzenlediği eğitim programını başarı ile bitiren kursiyerleri katıldı.

 

 

SRC sınavlarının ilimizde yapılması kursiyerler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.