Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sri Lanka Heyeti, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

GÜNCEL 30.09.2018 - 16:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sri Lanka Heyeti, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Sri Lanka’nın önemli şehirlerinden biri olan Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, Kattankudy Kent Konseyi üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ettiler.
  Sri Lanka’nın önemli şehirlerinden biri olan Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, Kattankudy Kent Konseyi üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ettiler.   Nevşehir Belediyesi’nin sosyal, kültürel konular başta olmak üzere bir çok temel konuda ortaya koyduğu projeleri ele almak ve bu anlamda tecrübe paylaşmak amacıyla Nevşehir’de bulunan Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, ve beraberindeki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.   Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Atilla Seçen, tarihi,kültürü ve doğal değerleri ile dünyada bir benzeri bulunmayan Kapadokya bölgesinin köklü medeniyetlere de tarih boyunca ev sahipliği yaptığını belirtti. Farlı din ve inançtaki insanların bu coğrafyada dostluk ve barış içerisinde yüzyıllar boyunca yaşamını sürdürdüğünü anlatan Seçen, 40 yıldan beri de Kapadokya Bölgesinin ana idari merkezliğini yapan Nevşehir’de turizm çerçeveli çalışmalara büyük bir önem verdiklerini ifade etti.   Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar’ da ilk kez ziyaret ettikleri Nevşehir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Nevşehir Belediyesi’nin her alanda ortaya koyduğu projeler konusunda birim sorumlularının bilgi birikimlerinden ve tecrübelerinden yararlanmak arzusu içerisinde olduklarını söyledi. Asfar, böyle bir imkanı oluşturduğu için de Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti.   Daha sonra Nevşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda ,Nevşehir Belediyesi birim yöneticileri, Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, ve beraberindeki heyete ,Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen projelere ilişkin olarak sunum yaptılar.
Sri Lanka’nın önemli şehirlerinden biri olan Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, Kattankudy Kent Konseyi üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ettiler.

 

Sri Lanka’nın önemli şehirlerinden biri olan Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, Kattankudy Kent Konseyi üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ettiler.

 

Nevşehir Belediyesi’nin sosyal, kültürel konular başta olmak üzere bir çok temel konuda ortaya koyduğu projeleri ele almak ve bu anlamda tecrübe paylaşmak amacıyla Nevşehir’de bulunan Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, ve beraberindeki heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Atilla Seçen, tarihi,kültürü ve doğal değerleri ile dünyada bir benzeri bulunmayan Kapadokya bölgesinin köklü medeniyetlere de tarih boyunca ev sahipliği yaptığını belirtti. Farlı din ve inançtaki insanların bu coğrafyada dostluk ve barış içerisinde yüzyıllar boyunca yaşamını sürdürdüğünü anlatan Seçen, 40 yıldan beri de Kapadokya Bölgesinin ana idari merkezliğini yapan Nevşehir’de turizm çerçeveli çalışmalara büyük bir önem verdiklerini ifade etti.

 

Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar’ da ilk kez ziyaret ettikleri Nevşehir’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Nevşehir Belediyesi’nin her alanda ortaya koyduğu projeler konusunda birim sorumlularının bilgi birikimlerinden ve tecrübelerinden yararlanmak arzusu içerisinde olduklarını söyledi. Asfar, böyle bir imkanı oluşturduğu için de Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti.

 

Daha sonra Nevşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda ,Nevşehir Belediyesi birim yöneticileri, Kattankudy Kent Konseyi Başkanı Shaul Hameed Mohamed Asfar, ve beraberindeki heyete ,Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen projelere ilişkin olarak sunum yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.