MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

STK’lar ve turizmciler Ortahisar’da buluştu

TURİZM 15.12.2019 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

STK’lar ve turizmciler Ortahisar’da buluştu

Ürgüp ve Ortahisar turizmcileri Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş başkanlığında Ortahisar’da bir araya geldi.
  Ürgüp ve Ortahisar’da bulunan turizmciler Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in yanı sıra KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Selahattin Tezcan  yanı sıra turizmciler katıldı. Ortahisar Fosil Cave Hotel’de düzenlenen toplantıda 2019 yılı değerlendirmesi yapılırken 2020 yılında ise yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.   Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada, “ Şen olasın Ürgüp sloganıyla çıktığımız yolda Ürgüp ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve turizm sektörünün temsilcileri ile bir araya geldik. Toplantımızda 2019 yılının sezon sonu gelmesiyle genel bir değerlendirme yaparken 2020 yılında yapılması planlanan çalışmaları hep birlikte konuştu. Toplantımıza katılan tüm turizmci dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Ürgüp ve Ortahisar turizmcileri Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş başkanlığında Ortahisar’da bir araya geldi.

 

Ürgüp ve Ortahisar’da bulunan turizmciler Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in yanı sıra KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Ortahisar Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Selahattin Tezcan  yanı sıra turizmciler katıldı. Ortahisar Fosil Cave Hotel’de düzenlenen toplantıda 2019 yılı değerlendirmesi yapılırken 2020 yılında ise yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada, “ Şen olasın Ürgüp sloganıyla çıktığımız yolda Ürgüp ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve turizm sektörünün temsilcileri ile bir araya geldik. Toplantımızda 2019 yılının sezon sonu gelmesiyle genel bir değerlendirme yaparken 2020 yılında yapılması planlanan çalışmaları hep birlikte konuştu. Toplantımıza katılan tüm turizmci dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.