Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitimi Aldı

BELEDİYELER 09.03.2018 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitimi Aldı

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü personeli, ’Restorasyon ve Eski Eser Koruma Anlayışı’ kapsamında hizmet içi eğitim çalışmasına katıldı.
  Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü personellerinin bilgi birikimini artırmak amacıyla Belediye Meclis salonunda düzenlenen ’Restorasyon ve Eski Eser Koruma Anlayışı’ kapsamı içerisinde ‘Mimari Fonksiyonlaştırma’,’Mekanlara İşlerlik Kazandırma’ ve ‘Kapadokya Bölgesindeki Bizans Dönemi Kiliselerindeki Duvar Resimlerinin İncelenmesi’ konularında hizmet içi eğitimi düzenlendi.   Hizmet İçi Eğitim, Nevşehir Belediyesi tarafından dünyan en büyük yeraltı yerleşiminde sürdürülen çalışmaların bilimsel danışmanlığını yapan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tolga Uyar ile Yüksek Mimar-Restoratör Aslı Özbay tarafından verildi.
Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü personeli, ’Restorasyon ve Eski Eser Koruma Anlayışı’ kapsamında hizmet içi eğitim çalışmasına katıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü personellerinin bilgi birikimini artırmak amacıyla Belediye Meclis salonunda düzenlenen ’Restorasyon ve Eski Eser Koruma Anlayışı’ kapsamı içerisinde ‘Mimari Fonksiyonlaştırma’,’Mekanlara İşlerlik Kazandırma’ ve ‘Kapadokya Bölgesindeki Bizans Dönemi Kiliselerindeki Duvar Resimlerinin İncelenmesi’ konularında hizmet içi eğitimi düzenlendi.

 

Hizmet İçi Eğitim, Nevşehir Belediyesi tarafından dünyan en büyük yeraltı yerleşiminde sürdürülen çalışmaların bilimsel danışmanlığını yapan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tolga Uyar ile Yüksek Mimar-Restoratör Aslı Özbay tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.