MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Su Depolarının Kapasitesi 24 Bin Metreküpe Çıkacak

NEVŞEHİR 01.08.2018 - 15:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Su Depolarının Kapasitesi 24 Bin Metreküpe Çıkacak

Nevşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı merkezde toplam 15 bin metreküp su depolanabilecek 3 su deposunun yapımı devam ediyor.
  Mayıs ayı içerisinde yapımına başlanılan Karşıdağ mevkii ile Kahveci dağ mevkiindeki toplam 15 bin metreküp içme suyu kapasiteli 3 su deponun yapımı sürüyor.   Su depolarının tamamlanmasıyla birlikte Nevşehir’de daha önceden 9 bin metreküp olan su depolama kapasitesi 24 bin metreküpe çıkacak. 3 su deposunun da devreye alınmasıyla birlikte yoğun su tüketiminin yaşandığı yaz aylarındaki su kesintilerinin de önüne geçilmiş olacak.   Nevşehir Belediyesi ile DSİ 12 Bölge Müdürlüğü işbirliği halinde yapımı gerçekleştirilen 3 su deposunun Aralık ayı içerisinde tamamlanacağı ve 2019 yılı Mart-Nisan aylarında da devreye alınması hedefleniyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı merkezde toplam 15 bin metreküp su depolanabilecek 3 su deposunun yapımı devam ediyor.

 

Mayıs ayı içerisinde yapımına başlanılan Karşıdağ mevkii ile Kahveci dağ mevkiindeki toplam 15 bin metreküp içme suyu kapasiteli 3 su deponun yapımı sürüyor.

 

Su depolarının tamamlanmasıyla birlikte Nevşehir’de daha önceden 9 bin metreküp olan su depolama kapasitesi 24 bin metreküpe çıkacak. 3 su deposunun da devreye alınmasıyla birlikte yoğun su tüketiminin yaşandığı yaz aylarındaki su kesintilerinin de önüne geçilmiş olacak.

 

Nevşehir Belediyesi ile DSİ 12 Bölge Müdürlüğü işbirliği halinde yapımı gerçekleştirilen 3 su deposunun Aralık ayı içerisinde tamamlanacağı ve 2019 yılı Mart-Nisan aylarında da devreye alınması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.