Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Su Topu Federasyon Kupası Müsabakalaı Nevşehir'de Yapılacak

SPOR 19.09.2017 - 20:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Su Topu Federasyon Kupası Müsabakalaı Nevşehir'de Yapılacak

Su Topu Minikler Federasyon Kupası müsabakaları 22-24.09.2017 tarihleri arasında Nevşehir’in ev sahipliğinde Spor Kompleksinde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda düzenlenecek.
  Su Topu Minikler Federasyon Kupası müsabakaları 22-24.09.2017 tarihleri arasında Nevşehir’in ev sahipliğinde  Spor Kompleksinde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda düzenlenecek.   Su Topu Minikler Federasyon Kupası müsabakaları  22 kulüp,  240 sporcu ve 80 kişilik teknik heyetin  katılımı ile gerçekleştirilecek.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından su topu müsabakaları ile ilgili yapılan açıklamada,”Nevşehir’de düzenlenecek olan Su Topu müsabakaları dolayısıyla 21 Eylül Perşembe gününden itibaren gelecek olan sporcuların antrenmanları ve müsabaka  dolayısıyla halkımızın kullanımına kapatılarak 26.09.2017 Salı gününden itibaren yüzme seansları halkımızın kullanımına devam edecektir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporculara başarılar diler tüm halkımızı müsabakalara bekleriz” ifadelerine yer verildi. 
Su Topu Minikler Federasyon Kupası müsabakaları 22-24.09.2017 tarihleri arasında Nevşehir’in ev sahipliğinde Spor Kompleksinde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda düzenlenecek.

 

Su Topu Minikler Federasyon Kupası müsabakaları 22-24.09.2017 tarihleri arasında Nevşehir’in ev sahipliğinde  Spor Kompleksinde bulunan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda düzenlenecek.

 

Su Topu Minikler Federasyon Kupası müsabakaları  22 kulüp,  240 sporcu ve 80 kişilik teknik heyetin  katılımı ile gerçekleştirilecek.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından su topu müsabakaları ile ilgili yapılan açıklamada,”Nevşehir’de düzenlenecek olan Su Topu müsabakaları dolayısıyla 21 Eylül Perşembe gününden itibaren gelecek olan sporcuların antrenmanları ve müsabaka  dolayısıyla halkımızın kullanımına kapatılarak 26.09.2017 Salı gününden itibaren yüzme seansları halkımızın kullanımına devam edecektir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporculara başarılar diler tüm halkımızı müsabakalara bekleriz” ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.