MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sudan’a yardım kampanyası

İLÇELER 16.11.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sudan’a yardım kampanyası

Gülşehir İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada sel ve su baskınları nedeniyle Sudan’a yardım kampanyası düzenlendiği belirtildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada sel ve su baskınları nedeniyle Sudan’a yardım kampanyası düzenlendiği belirtildi.   Konuya ilişkin açıklamada; “2019 yılı Ağustos ayından bu yana Sudan genelini etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle, özellikle Nil Havzasında bulunan bölgelerde meydana gelen sel ve su baskınları sebebiyle yüz binlerce insan can güvenliği, açlık, susuzluk, barınma ve salgın hastalık sorunları ile karşı karşıya bulunan, Sudan'daki krizi teskin etmek amacıyla İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığınca başlatılan yardım kampanyası başlatıldı” ifadelerine yer verildi.
Gülşehir İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada sel ve su baskınları nedeniyle Sudan’a yardım kampanyası düzenlendiği belirtildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada sel ve su baskınları nedeniyle Sudan’a yardım kampanyası düzenlendiği belirtildi.

 

Konuya ilişkin açıklamada; “2019 yılı Ağustos ayından bu yana Sudan genelini etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle, özellikle Nil Havzasında bulunan bölgelerde meydana gelen sel ve su baskınları sebebiyle yüz binlerce insan can güvenliği, açlık, susuzluk, barınma ve salgın hastalık sorunları ile karşı karşıya bulunan, Sudan'daki krizi teskin etmek amacıyla İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığınca başlatılan yardım kampanyası başlatıldı” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.