Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sulusaray Belediye Başkanı Yalbırdak’dan Ziyaret

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2014 - 10:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sulusaray Belediye Başkanı Yalbırdak’dan Ziyaret

Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak ziyarette Kapadokya gazetesini çalışmalarından dolayı tebrik ederken gazetenizi sürekli takip ediyorum, doğru tarafsız ve ilkeli haber anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum diye konuştu. Yalbırdak ayrıca www.lalehaber.com haber sitesinin Nevşehir’e renk kattığını ve sürekli güncel haberlerin yer almasından dolayı takip edilir bir site haline geldiğini bundan sonra da aynı kararlılık ile devam etmeniz temennisinde bulunuyorum dedi. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi genel yayın yönetmeni ve Kapadokya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bülent Hezenci ise ziyaretinden dolayı Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak’a teşekkür ederken yaklaşan seçim çalışmalarında kendisine başarılar diledi.
Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak ziyarette Kapadokya gazetesini çalışmalarından dolayı tebrik ederken gazetenizi sürekli takip ediyorum, doğru tarafsız ve ilkeli haber anlayışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum diye konuştu. Yalbırdak ayrıca www.lalehaber.com haber sitesinin Nevşehir’e renk kattığını ve sürekli güncel haberlerin yer almasından dolayı takip edilir bir site haline geldiğini bundan sonra da aynı kararlılık ile devam etmeniz temennisinde bulunuyorum dedi.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi genel yayın yönetmeni ve Kapadokya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bülent Hezenci ise ziyaretinden dolayı Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak’a teşekkür ederken yaklaşan seçim çalışmalarında kendisine başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.